No SSO cookie

Vettel, dezamagit de eroarea sa din Canada

voteaza
(0/ 0)
Vettel, dezamagit de eroarea sa din Canada
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel s-a declarat dezamagit de eroarea comisa in ultimul tur al Marelui Premiu de Formula 1 din Canada, eroare care l-a costat victoria, dar pilotul Red Bull a spus ca locul secund este unul bun pana la urma pentru el.

 
 

Campionul mondial en-titre Sebastian Vettel a fost pentru prima oara trist la finele unei curse de Formula 1 in acest sezon. Germanul a ratat victoria in Canada in chiar ultimul tur, dupa ce a comis o eroare de incepator si i-a permis lui Jenson Button sa-l depaseasca si sa obtina prima sa victorie din acest an.

'' Bineinteles ca sunt dezamagit, in conditiile in care a fost o cursa atat de dificila, iar eu am condus-o de la un capat la altul, fiind primul in practic toate tururile, in afara ultimului. A fost eroarea mea, pe care mi-o recunosc si nu pot sa nu-mi reprosez ca am fost atat de conservator si nu am atacat mai mult dupa ultimul safety car pentru a tine plutonul la distanta. '' a declarat Vettel suparat.

Cu toate acestea, tanarul german a declarat ca locul doi ramane unul multumitor la Montreal, mai ales in conditiile in care doi dintre principalii adversari la titlul mondial, Fernando Alonso si Lewis Hamilton, au fost obligati sa abandoneze si nu s-au ales cu niciun punct dupa aceasta etapa.

Vettel a explicat si motivul pentru care a scapat masina de sub control in ultimul tur, permitandu-i lui Button sa-l depaseasca destul de facil. '' Cand l-am vazut pe Jenson ca vine atat de tare, am fortat si eu putin si nu am mai fost foarte atent la trasa pe care trebuia s-o urmez. Am alunecat apoi pe partea inca uda a pistei si a fost destul de usor pentru el sa ma depaseasca. '' a descris germanul evenimentele din ultimul tur.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0929 :: 17.78MB