No SSO cookie

Vettel: Nu ne mai permitem probleme cu sistemul KERS

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Nu ne mai permitem probleme cu sistemul KERS
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel s-a declarat fericit de al saselea pole-position obtinut in acest sezon, dar a tinut sa-i si avertizeze pe oficialii Red Bull ca trebuie rezolvate problemele cu sistemul KERS care se tot repeta de la inceputul anului.

 
 

Sebastian Vettel a fost precaut ca intotdeauna dupa calificarile Marelui Premiu din Canada, avertizand ca va fi o cursa grea si echilibrata. De asemenea, germanul a insistat pe problemele cu sistemul KERS pe care Red Bull le are de la inceputul sezonului si a spus ca acestea trebuie remediate, in cazul in care se doreste victoria la Montreal.

Sistemul KERS a fost calcaiul lui Ahile pentru Red Bull Racing aproape in fiecare cursa din acest debut de sezon, problemele aparand alternativ la monoposturile lui Vettel si lui Webber. In calificarile canadiene, Webber a avut din nou de suferit din cauza unor astfel de dificultati si a obtinut doar al patrulea timp, fiind invins clar de Fernando Alonso si Felipe Massa.

In plus, Vettel a subliniat si ca masinile Red Bull nu sunt cele mai competitive pe circuitul Gilles Villeneuve de la Montreal, cu toate ca s-au inregistrat progrese semnificative fata de cursa din 2010.

" Am vazut din ultimele doua curse ca lucrurile s-au echilibrat foarte tare in Formula 1 si echilibrul va domina cel mai probabil si maine, in cursa. Astazi a fost vorba doar de viteza, maine vor intra si alti factori in joc, va fi o noua zi, o noua aventura si orice se poate intampla. '' a declarat campionul mondial en-titre.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1044 :: 19.25MB