No SSO cookie

Alonso: Vettel e ca si campion

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Vettel e ca si campion
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spaniolul Fernando Alonso, cel care anuntase in urma cu doar o saptamana ca nu este inca pregatit  pentru a renunta la titlul mondial al pilotilor in acest an, a declarat dupa cursa din Monaco ca Sebastian Vettel este foarte aproape de a deveni din nou campion.

 
 

Fernando Alonso, pilotul spaniol al echipei Ferrari, a declarat la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco ca Sebastian Vettel este din ce in ce mai greu de ajuns in fruntea ierarhiei mondiale si ca germanul aproape ca se poate considera din nou campion.

Vettel s-a impus in cinci din primele sase etape ale actualului sezon si are deja un avantaj de 58 de puncte in fata principalului urmaritor al sau, britanicul Lewis Hamilton. Fernando Alonso este si mai departe, diferenta de puncte dintre el si german fiind de nu mai putin de 74.

In aceste conditii, pana si pilotul care anunta acum o saptamana ca se gandeste inca la titlul mondial al pilotilor pare resemnat si pregatit sa renunte la campionatul 2011. Alonso se sprijina acum si pe traditia ultimilor ani, ibericul amintind ca doi dintre ultimii trei campioni mondiali s-au impus cu cinci victorii de etapa intr-un sezon.

In ceea ce priveste cursa de la Monte Carlo, Alonso spune ca ar fi avut de gand sa-l atace pe Vettel in ultimele tururi in cazul in care steagul rosu nu ar fi fost aratat si cursa nu ar fi fost intrerupta pentru mai bine de 20 de minute. '' Suta la suta eram pregatit macar sa incerc. Avea probleme mari cu pneurile si era momentul meu sa atac, dar din nefericire nu am mai avut sansa sa o fac. '' a declarat pilotul Ferrari, cel care a obtinut totusi la Monaco cel mai bun rezultat al sau din acest sezon, locul al doilea.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0674 :: 17.78MB