No SSO cookie

Vettel, cel mai rapid inaintea calificarilor de la Valencia

voteaza
(0/ 0)
Vettel, cel mai rapid inaintea calificarilor de la Valencia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel s-a impus clar in ultima sesiune de antrenamente libere de la Valencia, campionul mondial en-titre fiind urmat de Fernando Alonso si Felipe Massa.

 
 

Sebastian Vettel a incheiat in nota sa obisnuita antrenamentele libere dinaintea Marelui Premiu al Europei de la Valencia, reusind cel mai bun timp al ultimii sesiuni, disputate sambata. Germanul a avut un avans considerabil in fata pilotilor Ferrari, Fernando Alonso si Felipe Massa, anuntandu-se si de data aceasta favoritul la pole-position.

Campionul mondial en-titre a reusit in cel mai bun tur al sau un timp de 1:37,258, cel mai bun timp al tuturor celor trei sesiuni de antrenamente si totodata un timp mai rapid decat timpul de pole-position de anul trecut. Mai mult decat atat, Vettel a parut spre sfarsitul sesiunii ca ar putea sa obtina un timp chiar mai bun, dar a avut ceva probleme de trafic si a trebuit sa se multumeasca cu atat.

Fernando Alonso a oprit cronometrul la un timp cu patru zecimi de secunda mai slab decat al lui Vettel, in timp ce coechipierul sau de la Ferrari, Felipe Massa, a fost al treilea, la aproximativ doua zecimi de iberic. Mark Webber s-a clasat pe pozitia a patra, australianul avand si el probleme de trafic pe finalul sesiunii, in timp ce al cincilea a fost Jenson Button.

De altfel, masinile McLaren au avut poate cea mai dezamagitoare evolutie dintre echipele importante, Lewis Hamilton obtinand doar locul al saptelea, cu un timp mai slab decat al liderului cu nu mai putin de o secunda si jumatate. Pilotii Mercedes nu au impresionat nici ei, Nico Rosberg fiind al saselea, iar Michael Schumacher al optulea.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0923 :: 22.11MB