No SSO cookie

Vettel pleaca din pole-position in Japonia

voteaza
(0/ 0)
Vettel pleaca din pole-position in Japonia
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel isi continua turul de forta in actualul sezon de Formula 1 si obtine un nou pole-position, de data aceasta in Japonia.

 
 

Cu toate ca are nevoie doar de un singur punct in cursa japoneza din aceasta duminica pentru a-si asigura titlul mondial, germanul Sebastian Vettel isi doreste sa o faca in stil mare si are sanse bune pentru a reusi acest lucru.

Pilotul Red Bull va pleca din pole-position la Suzuka dupa ce a obtinut cel mai bun timp al calificarilor de sambata. Vettel va fi urmat pe grila de start nipona de britanicii Jenson Button si Lewis Hamilton, cei care au fost constant mai rapizi decat germanul atat in antrenamente, cat si in primele doua sectoare ale calificarilor, dar care au cedat pe finalul sesiunii de sambata.

Felipe Massa va lua startul de pe locul patru, dupa ce a reusit sa-l invinga pe coechipierul sau de la Ferrari, Fernando Alonso, in vreme ce al saselea va fi australianul Mark Webber. Michael Schumacher va lua startul de pe sapte, in vreme ce Bruno Senna, Vitaly Petrov si Kamui Kobayashi vor completa top ten-ul de la inceputul cursei de duminica.

Din coada plutonului vor lua startul germanul Nico Rosberg si italianul Vitantonio Liuzzi, cei doi nereusind sa realizeze vreun tur de calificari dupa probleme tehnice ale monoposturilor lor. Nici Sergio Perez nu a avut cea mai buna sesiune de calificari, ocupand un modest loc 17.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1599 :: 19.26MB