No SSO cookie

Vettel: Este si titlul echipei, nu doar al meu

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Este si titlul echipei, nu doar al meu
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dupa cursa din Japonia, care i-a asigurat al doilea titlu mondial al carierei, Sebastian Vettel a declarat emotionat ca datoreaza totul echipei Red Bull.

 
 

Imediat dupa Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, care a pecetluit soarta celui de-al doilea sau titlu mondial al carierei, germanul Sebastian Vettel s-a declarat emotionat, dar si extrem de fericit. Vettel a spus ca reusita sa nu are niciun fel de secret sau reteta, ci este pur si simplu rezultatul muncii extraordinare a unei echipe foarte bune.

'' Cred ca cel mai dificil lucru, dupa victoria de anul trecut, atunci cand lucrurile au fost si foarte echilibrate si tensionate, a fost sa o luam de la inceput si sa construim din nou totul de la zero. Nu as fi putut sa fac asta de unul singur, de aceea vreau sa multumesc echipei pentru sprijinul extraordinar, vreau sa-i multumesc lui Mark (n.r.: Webber) si tuturor acelora care au muncit pentru ca eu sa ma bucur acum de acest rezultat. '' a declarat Vettel imediat dupa cursa de la Suzuka, in care s-a clasat pe locul trei.

Vettel a fost foarte fericit si ca a putut sa-si adjudece titlul in Japonia, pe un circuit cu o mare traditie, acolo unde s-au decis numeroase titluri de-a lungul anilor. '' Sa castig campionatul aici este pur si simplu fantastic. Sunt atatea lucruri pe care as fi vrut sa le spun in acest moment, dar sunt atat de obosit incat nu-mi mai pot aminti multe dintre ele. '' a spus pilotul Red Bull.

Germanul de 24 de ani, devenit cel mai tanar dublu campion mondial din istoria Formula 1, a tinut sa ii felicite si pe Jenson Button si Fernando Alonso pentru evolutia din Japonia, dar si pentru evolutia si concurenta din acest sezon al ''Marelui Circ''.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0852 :: 22.11MB