No SSO cookie

Button: Vettel a fost pur si simplu prea rapid

voteaza
(0/ 0)
Button: Vettel a fost pur si simplu prea rapid
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Jenson Button a declarat dupa cursa din Singapore ca este multumit cu locul doi si ca simte ca a facut tot ce a putut cu masina sa, in conditiile in care Sebastian Vettel a fost prea rapid pentru a putea fi depasit de cineva.

 
 

Pilotul britanic Jenson Button s-a declarat satisfacut de locul doi ocupat in cursa de Formula 1 din Singapore si a spus ca spera ca McLaren sa poata ''construi'' pe baza acestui rezultat o masina competitiva mai departe. Button a declarat ca a dat maximul in cursa de astazi, dar ca nu avea cum sa castige, Sebastian Vettel fiind pur si simplu prea rapid.

'' Nu puteam face mai mult astazi si cred ca am scos tot ce aceasta masina putea sa ofere mai bun, in special pe finalul cursei. '' a declarat Button la finalul Marelui Premiu al statului Singapore. '' Cu toate acestea, nu am fost suficient de rapizi pentru a ne impune astazi. Nu ne putem totusi plange de acest rezultat, pentru ca in definitiv am fost primii dupa cel mai bun. '' a adaugat fostul campion mondial de la Brawn.

In ceea ce priveste finalul, atunci cand a fost putin incurcat de cativa piloti pe care se pregatea sa-i depaseasca cu un tur, Button s-a declarat putin nemultumit. '' Pot intelege ca este dificil sa te dai la o parte pe acest circuit, mai ales cand te lupti si tu pentru o anumita pozitie, dar acesti piloti trebuie sa inteleaga ca este un motiv pentru care sunt depasiti cu un tur. Acele masini sunt mult mai rapide decat ale lor si trebuie sa le fie facilitata o trecere cat mai lina. '' a spus pilotul McLaren.

Jenson Button este in acest moment singurul pilot in afara lui Sebastian Vettel cu sanse teoretice de a mai cuceri titlul mondial in acest sezon, clasandu-se pe locul secund in ierarhia generala a pilotilor. Button are 185 de puncte, cu doar unul mai mult decat Alonso si trei peste Mark Webber.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0643 :: 17.78MB