No SSO cookie

Button: Sebastian este cel mai bun

voteaza
(0/ 0)
Button: Sebastian este cel mai bun
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jenson Button a fost extrem de fair-play dupa victoria din Japonia si a declarat ca Sebastian Vettel este in acest moment cel mai bun pilot din Formula 1 si ca a fost in 2011 ''de neatins''.

 
 

Britanicul Jenson Button a declarat la finele Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei ca germanul Sebastian Vettel isi merita pe deplin al doilea titlu mondial si ca acesta este cel mai bun pilot al momentului. Button s-a impus la Suzuka, dar Vettel, care mai avea nevoie doar de un punct in cursa de astazi, s-a clasat pe trei si si-a adjudecat titlul mondial.

'' Cred ca ar trebui sa vorbiti cu Seb in acest moment pentru ca el a facut o treaba extraordinara in acest an si, oricat de mult am fi incercat cu totii, nu ne-am putut apropia de el. '' a declarat Button atunci cand presa l-a asaltat pentru declaratii dupa victoria din Japonia.

'' Sezonul trecut a fost bun, a avut cateva curse extraordinare, dar a fost si destul de inconstant si a fost implicat in foarte multe incidente. Acum insa, a fost exceptional, nu a gresit deloc si merita din plin acest titlu. Felicitari din partea mea!'' si-a continuat declaratiile pilotul britanic.

In ceea ce priveste propria evolutie de la Suzuka, Button s-a declarat extrem de fericit de faptul ca a reusit sa obtina prima victorie in locul pe care il numeste '' a doua casa''. Prietena britanicului, Jessica Michibata, este de origine japoneza, acest lucru motivandu-l enorm pe pilotul McLaren sa se autodepaseasca si sa reuseasca a treia victorie a sezonului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1080 :: 22.17MB