No SSO cookie

Schumacher: Sunt mandru de Vettel

voteaza
(0/ 0)
Schumacher: Sunt mandru de Vettel
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fostul multiplu campion mondial Michael Schumacher l-a felicitat pe Sebastian Vettel pentru al doilea sau titlu consecutiv si s-a declarat mandru de realizarile acestuia.

 
 

Intr-un gest de eleganta si fair-play aproape necaracteristic lui, fostul multiplu campion mondial Michael Schumacher l-a felicitat pe Sebastian Vettel pentru al doilea sau titlu consecutiv. Schumi s-a declarat chiar mandru de realizarea compatriotului sau, pe care multa lume il vede capabil sa-i bata toate recordurile fostului pilot Ferrari.

Poreclit in urma cu cativa ani de presa germana ''Baby Schumi'', Sebastian Vettel si-a adjudecat al doilea titlu mondial inca de la cursa de astazi din Japonia. Michael Schumacher, actualul pilot Mercedes, l-a felicitat personal pe tanarul german dupa reusita sa, dar a dorit sa o faca si prin intermediul presei.

'' Sebastian si intreaga sa echipa merita toate felicitarile din lume dupa un sezon in care au fost cu adevarat exceptionali. Sunt emotionat sa-l vad pe Sebastian din nou campion mondial si pot spune chiar ca sunt mandru de evolutiile sale. '' a declarat Schumacher dupa cursa de la Suzuka.

In ceea ce priveste propria sa evolutie din Japonia, Schumi, care a obtinut locul sase, in fata lui Felipe Massa, s-a declarat multumit si a felicitat echipa Mercedes pentru un week-end reusit. '' Nu cred ca puteam face mai mult, de aceea intreaga echipa merita felicitari pentru gasirea setarilor perfecte. '' a spus veteranul german.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1288 :: 17.78MB