No SSO cookie

Vettel: Accidentul din antrenamente era sa ma coste scump

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Accidentul din antrenamente era sa ma coste scump
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a recunoscut la finele calificarilor din Japonia ca pole-positionul obtinut aici a fost cel mai dificil din acest sezon si ca accidentul din antrenamentele de vineri i-a ingreunat serios viata.

 
 

Campionul mondial en-titre Sebastian Vettel a admis ca accidentul din antrenamentele de vineri de la Suzuka l-ar fi putut costa pole-positionul. Vettel, ajuns la al 12-lea pole in acest sezon de Formula 1, a ocupat primul loc cu greu, devansandu-l cu doar noua miimi de secunda pe britanicul Jenson Button.

'' Sa fiu sincer, acesta a fost cel mai greu pole din acest sezon. Accidentul acela din antrenamente, atunci cand eleronul frontal a fost serios afectat, nu a creat cea mai potrivita conjunctura pentru ca eu sa fiu cel mai rapid astazi. Cu toate acestea, am reusit si sunt foarte fericit cu aceasta clasare. '' a declarat Vettel sambata.

Vettel, care va fi urmat pe grila de start de la Suzuka de singurul pilot care mai are sanse teoretice de a-i fura titlul mondial in acest an, are nevoie de un singur punct pentru a-si asigura coroana si din punct de vedere matematic. Cu toate acestea, pilotul Red Bull spune ca nu se gandeste la astfel de lucruri si ca nu vrea altceva decat victoria duminica.

'' Ca este un punct, ca sunt mai multe puncte, ca nu este niciun punct, am primit o lectie importanta ieri, atunci cand nu am gresit foarte grav si am scapat masina de sub control pentru o clipa. De aceea, trebuie sa fiu suta la suta concentrat, sa-mi fac cursa mea si sa nu ma gandesc la altceva decat la victorie. '' a spus cel care mai mult ca sigur va fi dublu campion mondial in mai putin de 24 de ore.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0639 :: 17.78MB