No SSO cookie

Vettel: Sunt mai concentrat ca niciodata

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Sunt mai concentrat ca niciodata
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a minimizat incidentul din primele antrenamente din Japonia, spunand ca acesta nu i-a modificat strategia de cursa in niciun fel, si a subliniat ca este mai concentrat ca niciodata in acest moment.

 
 

Sebastian Vettel a declarat ca incidentul din primele antrenamente din Japonia nu a fost cauzat de o ''eroare atat de mare'', dar ca acesta il face sa fie mai concentrat ca niciodata si sa-si doreasca victoria duminica, pe circuitul de la Suzuka.

Vettel a parasit circuitul in chiar ultimul sau tur din primele antrenamente de vineri si, fiind incapabil sa recapete controlul masinii, s-a ciocnit cu zidul din pneuri aflat pe marginea circuitului. Aripa frontala a monopostului Red Bull a fost serios avariata, dar germanul a incheiat sesiunea pe locul trei. De asemenea, campionul mondial nu a avut nicio problema in a alerga in sesiunea a doua de antrenamente si a obtinut si de data aceea un timp competitiv cu care s-a clasat pe trei.

'' Nu a fost o eroare atat de mare. '' a declarat Vettel dupa antrenamentele de vineri. '' Totusi, erorile aici te pot costa foarte mult, iar masina a fost destul de serios avariata, chiar daca impactul nu a fost deloc puternic. Incidentul ne-a afectat putin planul pentru astazi, dar sesiunea a doua a fost una buna si suntem inca in grafic. '' a adaugat germanul.

Vettel are nevoie de un singur punct in Marele Premiu al Japoniei de duminica pentru a deveni campion mondial din punct de vedere matematic, iar germanul spune ca este concentrat si vrea sa dea totul in cursa de la Suzuka. '' A fost un fel de dus rece acest incident si m-a facut sa fiu mai concentrat ca oricand si sa nu ma gandesc la altceva decat la cursa si la victorie. '' a spus hotarat tanarul german.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0863 :: 22.11MB