No SSO cookie

Vettel incheie antrenamentele din India pe primul loc

voteaza
(0/ 0)
Vettel incheie antrenamentele din India pe primul loc
Formula 1 · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel s-a impus destul de clar in ultima sesiune de antrenamente libere din India, fiind urmat de britanicul Jenson Button si australianul Mark Webber.

 
 

Dupa doua sesiuni de antrenamente in care a fost lasat in plan secund de Lewis Hamilton si Felipe Massa, Sebastian Vettel s-a impus destul de clar in ultimele antrenamente din India. Germanul a fost urmat de Jenson Button, pilotul echipei McLaren, si de Mark Webber, coechipierul sau de la Red Bull.

Vettel a obtinut cel mai bun timp in chiar ultimul sau tur de pista, oprind cronometrul la 1:24,824. Diferenta dintre el si Button a fost de aproape patru zecimi de secunda, in vreme ce Webber a fost mai lent decat pilotul McLaren cu doar o sutime de secunda.

Lewis Hamilton s-a clasat pe patru, foarte aproape la randul sau de Mark Webber, in vreme ce locurile cinci si sase au fost ocupate de pilotii Ferrari, Fernando Alonso si Felipe Massa. Pilotii Force India si-au continuat forma buna de vineri, ocupand locurile sapte, Paul di Resta, si respectiv noua, Adrian Sutil, in vreme ce pe opt si zece s-au clasat Nico Rosberg, de la Mercedes, si Sebastien Buemi, de la Toro Rosso.

Sesiunea finala de antrenamente a fost si cea mai lipsita de incidente, singurul care a fost aproape de o coliziune fiind Bruno Senna, brazilianul de la Renault. Acesta a pierdut controlul masinii sale in chiar ultimul tur, dar a reusit sa se redreseze si sa evite contactul cu barierele de pe marginea pistei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de carmenflorin

nu pot spune decat ,,FELICITARI!''

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0641 :: 17.78MB