No SSO cookie

Vettel: O victorie fantastica si neasteptata

voteaza
(0/ 0)
Vettel: O victorie fantastica si neasteptata
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel s-a declarat extrem de fericit dupa victoria in Marele Premiu de Formula 1 al Coreei de Sud si a caracterizat aceasta izbanda drept una ''fantastica si neasteptata''.

 
 

Germanul Sebastian Vettel, care s-a impus clar in Marele Premiu de Formula 1 al Coreei de Sud, s-a declarat extrem de fericit pentru aceasta victorie. Campionul mondial in exercitiu a multumit echipei Red Bull pentru munca extraordinara din ultima vreme si a caracterizat cea mai recenta victoria a sa ca una ''fantastica si neasteptata''.

Vettel nu a parut in niciun moment in acest week-end cel mai rapid pilot, fiind invins destul de clar in calificari de Lewis Hamilton. Totusi, germanul a avut un start foarte bun, l-a depasit pe britanic si nu a mai cedat conducerea cursei pana la final. Mai mult decat atat, pilotul Red Bull s-a impus detasat, avand la capatul cursei un avantaj de 12 secunde in fata pilotului McLaren.

'' Este extraordinar sa vezi echipa cum continua sa munceasca, continua sa progreseze, continua sa faca o treaba fantastica. '' a declarat entuziasmat Vettel. '' Nu ne-am putut pregati foarte bine pentru aceasta cursa, am fost mai lenti decat McLaren in calificari si totusi am castigat clar. Este o victorie mare si vreau sa multumesc inginerilor, care m-au facut sa ma simt atat de bine pe pista astazi. '' a adaugat acesta.

Vettel a vorbit si despre titlul constructorilor, adjudecat din punct de vedere matematic de Red Bull, si a multumit Renault, furnizorul motoarelor echipei sale. '' Cei de la Renault au fost extraordinari, mai ales in ultimele curse, iar motorul a fost anul acesta unul din punctele noastre forte. ''a spus germanul.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1459 :: 22.11MB