No SSO cookie

Vettel obtine un nou pole-position in India

voteaza
(0/ 0)
Vettel obtine un nou pole-position in India
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel s-a impus clar in calificarile Marelui Premiu de Formula 1 al Indiei si va lua startul din pole-position pentru a 13-a oara in acest sezon.

 
 

Sebastian Vettel a dat o noua mostra a superioritatii sale din Formula 1 in acest sezon si s-a impus fara probleme in calificarile Marelui Premiu al Indiei. Vettel a fost urmat la mare distanta de Lewis Hamilton si Mark Webber.

Germanul va avea onoarea de a pleca de pe prima pozitie in prima cursa organizata vreodata in India si a ajuns cu clasarea din aceasta sambata la nu mai putin de 13 pole-positionuri in 2011. Pilotul Red Bull i-a egalat astfel pe Ayrton Senna si Alain Prost la numarul de pole-uri intr-un sezon si mai are nevoie de inca o astfel de clasare pentru a-l ajunge si pe Nigel Mansell, actualul recordman la acest capitol.

Vettel a reusit un timp cu trei zecimi de secunda mai rapid decat al lui Lewis Hamilton si cu aproape patru mai bun decat cel al coechipierului sau, Mark Webber. Australianul va lua insa startul de pe locul doi in cursa de duminica, Hamilton fiind penalizat pentru un incident din antrenamente si retrogradat cu trei pozitii, pana pe cinci.

Din linia a doua a grilei vor lua startul Fernando Alonso si Jenson Button, in vreme ce al saselea va fi brazilianul Felipe Massa. Acesta ar fi putut probabil obtine un loc mai bun in calificari, dar in chiar ultimul sau tur a scapat masina de sub control si a intrat intr-o coliziune violenta cu barierele de pe marginea pistei.

Nico Rosberg va lua startul de pe sapte, in vreme ce Adrian Sutil, Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari au fost surprizele placute ale calificarilor, urmand sa plece de pe opt, noua si zece. Germanul Michael Schumacher a dezamagit, obtinand al 11-lea timp, la capitolul surprize neplacute mai punctand Kamui Kobayashi, doar locul 18, dar si pilotii Virgin, ambii depasiti de cei de la Hispania.

Indiciul zilei, 29.10.2011, este : Vettel

CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIU

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0766 :: 17.78MB