No SSO cookie

Webber: Nu vreau niciun ajutor din partea lui Vettel

voteaza
(0/ 0)
Webber: Nu vreau niciun ajutor din partea lui Vettel
Formula 1 · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australianul Mark Webber a declarat dupa calificarile de sambata din India ca nu doreste niciun sprijin din partea coechipierului sau, Sebastian Vettel, si ca vrea sa obtina victoria numai daca o va merita.

 
 

Pilotul australian Mark Webber a declarat la finele calificarilor din India de sambata ca nu doreste sa fie ajutat de Sebastian Vettel in cursa de duminica. Webber s-a declarat multumit de evolutia din calificari, pe care a caracterizat-o drept ''o buna fundatie pentru ce va fi in cursa''.

Cei doi piloti Red Bull vor lua startul de pe primele doua locuri ale grilei, cu Vettel primul si Webber al doilea. Acesta din urma ar putea fi insa ajutat de coechipierul sau sa obtina prima victorie a sezonului, atat germanul, cat si oficialii Red Bull dand de inteles vineri si sambata ca acest lucru s-ar putea intampla.

'' Nu vreau sa primesc ceea ce nu merit. Nu imi doresc ca Sebastian sa-mi ofere nimic si nu s-a schimbat nimic in echipa. '' a declarat sec Webber in privinta acestei situatii. Australianul a sugerat insa ca se poate lupta la victorie duminica, dupa o sesiune de calificari destul de reusita.

'' A fost o provocare foarte interesanta pentru noi, un circuit nou si a fost destul de dificil sa punem la punct strategia pentru calificari. Ne-am descurcat insa bine si sunt optimist pentru cursa, acolo unde din nou o sa conteze foarte mult strategia pneurilor. '' a mai spus veteranul australian.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de carmenflorin

Se tine tare si se da si el cocos.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0855 :: 22.17MB