No SSO cookie

Button: Vettel a fost inca o data de neatins

voteaza
(0/ 0)
Button: Vettel a fost inca o data de neatins
Formula 1 · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jenson Button, ocupantul locului secund in cursa de F1 a Indiei, a recunoscut ca Sebastian Vettel a fost din nou de nebatut. Britanicul a mai spus si ca aceasta etapa a campionatului trebuie dedicata memoriei lui Dan Wheldon si Marco Simoncelli.

 
 

Jenson Button, pilotul de Formula 1 al echipei McLaren Mercedes, a declarat ca a fost extrem de dificil sa se concureze in mod normal, avand in vedere cele doua decese din motorsport din ultimele saptamani. Astfel, britanicul a spus ca prima cursa de F1 organizata vreodata in India trebuie dedicata memoriei lui Dan Wheldon si Marco Simoncelli.

'' Il stiam pe Dan de cand eram amandoi foarte tineri, asa ca este foarte greu sa vorbim acum despre Formula 1 si atat. Aceasta prima cursa a Indiei trebuie dedicata lui, dar si lui Marco, cel care era extraordinar pe motocicleta. '' a declarat Button dupa Marele Premiu de la New Delhi.

In ceea ce priveste evolutia sa din cursa Indiei, pilotul McLaren s-a declarat satisfacut si a admis ca Sebastian Vettel a fost pur si simplu prea rapid pentru ca cineva sa se apropie de el. Astfel, britanicul este de parere ca nimeni nu i-ar fi putut fura victoria germanului in aceasta duminica.

Cu toate acestea, Button a ramas optimist si a declarat ca spera ca in ultimele doua runde ale campionatului sa fie capabil sa se lupte pentru victorii. ''Viteza nu este chiar aceea pe care ne-am dori-o, dar o sa continuam sa muncim si speram sa incheiem campionatul cu capul sus. '' a mai spus fostul campion mondial din 2009.

Indiciul zilei, 30.10.2011, este : Button

CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIU

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de carmenflorin

Toata stima pentru Button, felicitari lui dar si lui Vettel.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0951 :: 22.16MB