No SSO cookie

Vettel se impune la pas in prima cursa de Formula 1 a Indiei

voteaza
(0/ 0)
Vettel se impune la pas in prima cursa de Formula 1 a Indiei
Formula 1 · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanul Sebastian Vettel a castigat fara probleme prima cursa de Formula 1 a Indiei din istorie, fiind urmat de britanicul Jenson Button si de ibericul Fernando Alonso.

 
 

Sebastian Vettel a dat o noua mostra a valorii sale in Marele Premiu de Formula 1 al Indiei, conducand cursa de la un capat la altul. Germanul s-a impus la capatul unui week-end absolut perfect, in care a obtinut pole-positionul, victoria de etapa, dar si cel mai rapid tur din cursa.

Vettel a fost urmat la final de britanicul Jenson Button si de spaniolul Fernando Alonso, acesta din urma reusind o cursa tactica perfecta si invingandu-l pe Mark Webber. Australianul de la Red Bull a dezamagit inca o data si, in ciuda faptului ca a luat startul de pe locul doi al grilei, nu a putut ocupa decat un loc patru.

Cursa a fost mult mai linistita decat ne-am fi asteptat in zilele precedente, numarul depasirilor fiind probabil cel mai mic din acest sezon. Au fost insa cateva acrosaje, dintre care cel mai important a fost intre Felipe Massa si Lewis Hamilton, dar si cinci abandonuri, printre care brazilianul de la Ferrari si Sebastien Buemi.

Locul cinci a fost ocupat de germanul Michael Schumacher, cel care a profitat de problemele lui Lewis Hamilton, in vreme ce pe sase s-a clasat celalalt pilot Mercedes, Nico Rosberg. Hamilton a prins doar locul sapte pana la urma, in vreme ce Jaime Alguersuari, Adrian Sutil si Sergio Perez au fost ultimii piloti clasati in puncte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de carmenflorin

FELICITARI! Si succes in continuare lui Sebastian Vettel .

scris de ovyy

Sebastian Vettel se impune.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0966 :: 22.17MB