No SSO cookie

Renault va concura sub licenta britanica

voteaza
(0/ 0)
Renault va concura sub licenta britanica
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Transformarea echipei de Formula 1 Renault este una completa, dupa anuntarea schimbarii culorilor in negru si auriu, aceasta urmand sa evolueze din 2011 sub licenta britanica.

 
 
Echipa de Formula 1 Lotus-Renault va concura in sezonul 2011 de Formula 1 sub licenta britanica, o noua identitate fiind astfel creata in ultimele saptamani pentru echipa franceza de odinioara.

Aceasta schimbare vine la doar o zi dupa ce au fost anuntate si noile culori ale echipei, galbenul de anul trecut fiind inlocuit de o combinatie de negru si auriu, combinatie facuta cunoscuta de vechea echipa Lotus in anii '60 si '70.

De altfel, insasi existenta numelui de Renault in alcatuirea numelui echipei mai este in acest moment doar un lucru de publicitate, o formalitate, in conditiile in care compania franceza nu mai detine nicio actiune la echipa de Formula 1. Odata cu schimbarea din acte a noii echipe Lotus-Renault, in cazul in care aceasta va obtine vreo victorie in acest sezon, imnul care va fi cantat va fi cel al Marii Britanii.

'' Lotus este un producator britanic. Nu am anuntat acest lucru pana acum, dar vom evolua cu o licenta britanica. Practic, acesta este un nou pas din procesul de rebranduire completa a companiei si a echipei. '' a declarat in acest sens Eric Boullier, managerul Lotus-Renault.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0858 :: 17.78MB