No SSO cookie

Ultima ora: Renault si-a concediat trei directori de rang inalt

voteaza
(0/ 0)
Ultima ora: Renault si-a concediat trei directori de rang inalt
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sub acuzatia de spionaj industrial, trei directori de rang inalt din conducerea companiei Renault au fost concediati, datorita scurgerilor de informati din sectorul masinilor electrice.

 
 
Compania Renault si-a concediat trei dntre directorii cu tang inalt din cadrul companiei, sub acuzatia de spoinaj industrial. Suspiciunile firme franceze se indreapta catre divizia de vehicule electrice, de unde se pare ca s-au scrus informatii catre exterior.
Un purtator de cuvant al companiei Renault a confirmat marti concedierea celor trei, motivand decizia sub un aspect voalat, "probleme de natura etica" nespecificate.


"La sfarsitul lunii august 2010, au fost depuse cateva plangeri de natura etica la comsia de resort", a declarat marti, un purtator de cuvant Renaut, pentru AFP. "Investigatiile care au urmat au dus la suspendarea celor trei directori", a adaugat purtatorul de cuvant, fara a mai da alte detalii.


Miercuri, surse protejate de anonimat, din interiorul companiei Renault, au declarat pentru agentia de presa, ca toti cei trei directori concediati erau insarcinati cu proiecte din sfera masinilor electrice, iar unul dintre cei trei este membru al comitetului restrans de 30 de directori de rang foarte inalt, fiind direct subordonat directorului general, Carlos Ghosn.


Celor trei directori concediati li s-a cerut sa-si paraseasca birourile luni, dar Renault inca nu a depus o plangere oficiala impotriva acestora.


Compania Renault intentioneaza sa lanseze patru modele electrice pana lasfarsitul anului 2012, inclusiv Fluence EV, Kangoo Express EV, Twizy si Zoe. Impreuna cu Nissan, compania-sora, au investit 200 milioane Euro in programul pentru masini electrice, intr-un singur an.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4281 :: 17.8MB