No SSO cookie

Renault lanseaza propria gama de anvelope

voteaza
(0/ 0)
Renault lanseaza propria gama de anvelope
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault a inceput o campanie de vanzari agresiva prin care doreste sa reduca drastic preturile, iar acum se pregateste sa lanseze propria gama de anvelope. Acestea vor fi lansate initial in Marea Britanie si s-ar putea sa fie distribuite si in restul Europei.

 
 
Renault a avut un an bun in ceea ce priveste vanzarile, dar doreste ca in 2011 acestea sa creasca considerabil. Producatorul francez a inceput in Europa o companie de reducere a preturilor, acesta considera ca este mai eficient sa ai un profit mai mic si un rulaj mai mare. Strategia este avantajoasa atat pentru producator, cat si pentru clienti.

Pentru a reduce si mai mult costurile unei masini si intretinerea acesteia, Renault pregateste propria gama de anvelope low cost. Noile anvelope Motrio au fost dezvoltate de francezi in urma unor teste indelungate si in ciuda faptului ca sunt low cost, acestia au declarat ca au fost optimizate pentru performante bune la franare si aderenta optima.

Noile anvelope Motrio se impart in doua categorii, Motrio Impulsion pentru modelele compacte precum Twingo si Clio si Motrio Impulsion+ pentru modelele mai mari si mai sportive. Gama Motrio va contine de asemenea si ulei, placute de frana, baterii, lichid de frana si stergatoare. Noile anvelope costa 50 de euro/bucata si include montarea.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1638 :: 17.78MB