No SSO cookie

Ultima ora: China suspecta in cazul de spionaj industrial de la Renault

voteaza
(0/ 0)
Ultima ora: China suspecta in cazul de spionaj industrial de la Renault
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In urma unor declaratii facute de un important membru al Partidului Conservator din Franta, reiese ca in afacerea de spionaj de la Renault ar putea fi implicata China.

 
 
V-am prezentat saptamana trecuta scandalul izbucnit la Renault, in urma caruia trei directori, suspectati de spionaj industrial, care viza vehiculele electrice ale companiei, au fost dati afara. Evident, intrebarea principala a fost: pentru cine lucrau ei?


Vineri, Bernard Carayon, important membru in Partidul Conservator (din care face parte si actualul presedinte francez, Nicholas Sarkozy), a aruncat bomba mediatica, afirmand ca "diverse surse dovedite, si de incredere" sugereaza amestecul Chinei in aceasta afacere.


"Exista mai multe surse al caror cuvant nu poate fi pus sub indoiala, care cred ca in spatele afacerii se afla un cumparator chinez", a declarat Carayon pentru postul de radio France-Info.


Administratia Sarkozy a refuzat sa faca vreun comentariu asupra celor afirmate de Carayon, dar potrivit unor surse din cadrul acesteia, DCRI, adica agentia nationala contra terorismului, nu a fost inca implicata in elucidarea misterului.


In acest timp, Renault n-a mai dat publicitatii niciun fel de detalii suplimentare, rezumand ultima declaratie la faptul ca intentioneaza sa ceara aplicarea masurilor legale asupra celor trei demisi, fara a le face insa publice numele, conform normelor din legislatiei muncii, care interzic aceasta.


In orice caz, producatorul auto francez a punctat faptul ca cei trei erau persoane cu pozitii "extrem de strategice" in companie, ceea ce poate fi un fel de a descrie o situatie care este de fapt mult mai complicata decat pare la prima vedere.



Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2500 :: 22.15MB