No SSO cookie

Renault tinteste podiumul constructorilor

voteaza
(0/ 0)
Renault tinteste podiumul constructorilor
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Directorul tehnic al echipei de Formula 1 Renault a declarat ca designul noii masini ii face pe inginerii echipei anglo-franceze sa isi propuna obiective importante pentru 2011, cum ar fi podiumul general al constructorilor.

 
 
Directorul tehnic al echipei de Formula 1 Renault, James Allison, a declarat ca designul noii masini este unul mai mult decat curajos si ca aceasta ofera incredere echipei britanico-franceze in incercarea de a obtine performante foarte bune in 2011.

Noul model R31isi va face debutul la sesiunea de teste de la Valencia, iar Allison a ales un ton al discursului adoptat si de Williams, cei care si-au numit noua masina '' extrem de agresiva'', sau de McLaren, cei care au laudat noile '' caracteristici de design''.

James Allison a trimis chiar cateva intepaturi in directia altor echipe din Formula 1 care si-au laudat noile masini, spunand ca este acea perioada a anului in care se arunca cele mai multe vorbe goale. Cat despre masina Renault, directorul tehnic al acestei echipe a spus ca este convins ca directia adoptata este cea inspirata si ca noua masina va putea aduce victorii de etapa pentru Robert Kubica sau Vitaly Petrov.

In privinta calitatilor concrete ale noii masini Renault, Allison a declarat ca s-a lucrat foarte mult la noul eleron ajustabil, cel care, din punctul sau de vedere, va juca un rol extrem de important in stabilirea ierarhiilor in 2011.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0764 :: 17.78MB