No SSO cookie

Petrov va testa primul noul Renault

voteaza
(0/ 0)
Petrov va testa primul noul Renault
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vitaly Petrov va fi primul care va pilota noua masina Renault, cu ocazia primei zile a sesiunii de teste de la Valencia, de saptamana viitoare.

 
 
Pilotul rus Vitaly Petrov va fi primul care va testa noul model Renault, R31, cu ocazia primei sesiuni de teste din pre-sezon, care se va desfasura saptamana viitoare pe circuitul de la Valencia.

Petrov va pilota in prima zi a testelor din Spania, pentru ca Robert Kubica, coechipierul sau polonez, sa preia fraiele noului monopost pentru celelalte doua zile de teste.

Lansarea oficiala a noii masini Renault va avea loc in data de 31 ianuarie, cu o zi inainte de startul testelor, masina fiind deja incercata in mod neoficial la fabrica Renault din Enstone.

In privinta restului testelor care se vor desfasura pana la debutul noului sezon de Formula 1, cei doi piloti Lotus-Renault vor primi acelasi timp de pilotaj. Astfel, atat la Jerez, cat si la Barcelona si Bahrain, Kubica si Petrov vor avea la dispozitie cate doua zile de fiecare.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1035 :: 16.62MB