No SSO cookie
BMW, cel mai bun brand în comunicarea pe Facebook
Noutati-auto

Prima ediţie "Prestige 100® Facebook IQ Index" a evaluat performanţele a 100 de mărcii de top pe platforma online cu cea mai mare creştere din lume.

Imagini (0) Data: 14 June 2011 Comentarii (0)

Alonso: Trebuie sa ne asumam niste riscuri
Formula 1

Spaniolul Fernando Alonso a lansat un apel la adresa inginerilor echipei Ferrari, declarand ca acestia trebuie sa-si asume niste riscuri pentru a putea obtine performante cu adevarat importante in cursa de la Monaco.

Imagini (0) Data: 27 May 2011 Comentarii (0)

Noul Chevrolet Malibu nu va avea versiune SS
Noutati-auto

Noul Chevrolet Malibu poate ca are stopurile lui Camaro, insa nivelul performantelor oferite de el nu se vor apropia de cele ale celebrei muscle-car, o versiune Malibu SS fiind deocamdata in afara oricarei discutii.

Imagini (7) Data: 3 May 2011 Comentarii (0)

Mean Green Machine
Tuning

Geiger Cars ridica performantele Chevrolet Camaro SS la 564 CP!

Imagini (9) Data: 14 April 2011 Comentarii (0)

Mercedes: Suntem pe drumul cel bun
Formula 1

Ambii piloti ai echipei Mercedes s-au declarat multumiti la finele antrenamentelor libere de vineri din Malaezia, acestia declarand ca masina este pe drumul cel bun si ca este capabila de performante deosebite.

Imagini (1) Data: 8 April 2011 Comentarii (0)

Noul BMW M5 va pastra transmisia manuala
Noutati-auto

manuala este esentiala, permitandu-i soferului sa se bucure dupa bunul plac de performantele disponibile. Desi unii producatori, cum ar fi de exemplu Ferrari, fac in prezent tranzitia catre transmisiile semi-automate, se pare ca BMW rezista acestei tentatii.

Imagini (1) Data: 26 March 2011 Comentarii (0)

Ford Fiesta primeste un facelift minor
Noutati-auto

Ford a aplicat un facelift minor, de ordin optic, modelului Fiesta, care include si o usoara modificare a performantelor.

Imagini (8) Data: 24 March 2011 Comentarii (0)

Schumacher: Suntem imediat dupa Red Bull
Formula 1

Michael Schumacher este de parere ca echipa Mercedes este capabila de performante foarte bune in acest sezon si ca germanii sunt in acest moment a doua echipa din Formula 1, imediat dupa Red Bull.

Imagini (1) Data: 24 March 2011 Comentarii (0)

Buemi: Toro Rosso va fi in primele cinci
Formula 1

Sebastien Buemi s-a declarat mai mult decat optimist in ceea ce priveste sansele echipei sale, Toro Rosso, de a realiza performante bune in sezonul 2011 din Formula 1, spunand ca echipa se afla in acest moment in primele cinci din Marele Circ.

Imagini (1) Data: 23 March 2011 Comentarii (0)

Heidfeld nu exclude posibilitatea victoriilor de etapa
Formula 1

Nick Heidfeld, pilotul echipei Lotus-Renault, a declarat ca ia in calcul posibilitatea de a obtine victorii de etapa in sezonul 2011 de Formula 1, cu toate ca este inca prea devreme pentru a stii daca noua masina Renault este capabila de asemenea performante.

Imagini (1) Data: 22 March 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2523 :: 18.91MB