No SSO cookie
Audi TTS - Un pret pe masura
Noutati-auto

Iata ca noua stire despre TTS nu e legata de performante sau design... ci pret!

Imagini (2) Data: 24 February 2008 Comentarii (1)

Automobilele japoneze sunt cele mai putin poluante
Noutati-auto

Automobilele japoneze sunt cele mai performante in ceea ce priveste respectul fata de mediu, in timp ce constructorii germani raman in urma in acest domeniu, releva un studiu prezentat miercuri de clubul automobilistic VCD.

Imagini (0) Data: 17 August 2007 Comentarii (0)

Audi Cross Coupe quattro
Noutati-auto

Performante cu un SUV compact.

Imagini (0) Data: 1 May 2007 Comentarii (0)

Fiat – cele mai vandute vehicule comerciale usoare in 2007
Noutati-auto

Inceputul lui 2007 a adus pentru Fiat confirmarea succesului a doua dintre cele mai cunoscute vehicule comerciale usoare ale marcii: Doblo Cargo - van-ul anului 2006 si noul Fiat Ducato - mostenitorul unui model celebru pentru performantele sale si vandut in peste 1,7 milioane de unitati in intreaga Europa.

Imagini (0) Data: 6 March 2007 Comentarii (0)

Alfa Romeo Brera, “European Car of The Year 2007” in Japonia
Noutati-auto

Stilul unic, raportul costuri/ performante si designul interiorului i-au asigurat coupe-ului Alfa Romeo Brera titlul “European Car of The Year” in Japonia.

Imagini (0) Data: 14 November 2006 Comentarii (0)

Audi TT Coupe - S Line
Noutati-auto

Doua pachete S line atractive adauga o nota si mai dinamica noului Audi TT Coupe, legendarul model sportiv al marcii. Ambele ofera o serie de dotari suplimentare la nivel vizual si functional, care ajuta la imbunatatirea aspectului si performantelor masinii.

Imagini (0) Data: 16 October 2006 Comentarii (0)

BMW goes Hydrogen
Noutati-auto

Dupa ani de cercetare si zeci de milioane de dolari investiti in elaborarea noii tehnologii BMW a anuntat productia primei masini performante de lux din lume propulsata de hydrogen.

Imagini (0) Data: 20 September 2006 Comentarii (0)

Porsche se mentine lider in preferintele cumparatorilor
Noutati-auto

Cumparatorii continua sa acorde calificative bune pentru designul noilor vehicule, ceea ce confera producatorilor posibilitatea de a-si consolida pozitia pe piata, conform studiului APEAL (performante, infatisare si functionalitate a automobilului) realizat de J.D. Power and Associates pentru anul 2006.

Imagini (0) Data: 17 July 2006 Comentarii (0)

Noul BMW M6 Convertible
Noutati-auto

Faimoasa divizie a BMW, M GmbH, ramane fidela traditiei sale de a produce vehicule luxoase si ultra-performante, prin prezentarea ultimei sale variante – BMW M6 decapotabila. Pentru adevaratul entuziast al motoarelor, decapotabila M6 ofera versiunea “aerisita” a supremei puteri si a performantei inalte.

Imagini (0) Data: 21 June 2006 Comentarii (10)

Noul Fiat Albea
Noutati-auto

AutoItalia Group lanseaza pe piata auto Noul Fiat Albea, o masina care adauga performantelor deja confirmate ale modelului o serie de noi caracteristici, un design atragator si o motorizare de ultima generatie: 1.4 Fire 8v 77 CP.

Imagini (0) Data: 11 May 2006 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0849 :: 15.31MB