No SSO cookie

Ford Fiesta primeste un facelift minor

voteaza
(0/ 0)
Ford Fiesta primeste un facelift minor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a aplicat un facelift minor, de ordin optic, modelului Fiesta, care include si o usoara modificare a performantelor.

 
 
Ford incearca sa aduca Fiesta cat mai aproape de fiecare proprietar in parte. De aceea, a aplicat un facelift minor, de ordin optic, modelului Fiesta, care include si o usoara modificare a performantelor.


Pe langa diferitele briz-brizuri aplicabile exteriorului, sub forma de tatuaje tribale, sau cu alt design, sau a luminilor de zi cu tehnologie LED, Ford ofera inca ceva ce particularizeaza si mai mult Fiesta, in functie de preferinte. Daca optati pentru variantele de tapiterie interioara SEL sau SES, puteti alege dintr-o pereche de doua noi variante bitonale. Fiesta poate fi configurat ori cu Oxford White ori cu Race Red, ambele imperecheabile cu negru.


In afara interiorului upgradat, Ford Fiesta poate fi comandat si cu un pachet optic sport. Acesta include oglinzile exterioare vopsite in negru, o grila fata redesenata, eleron pozitionat in continuarea hayonului ci un set de jante din aliaj usor, de 16 inci, cu un finisaj special. Si se pare ca acest kit sportiv nu se opreste la nivelul optic. Varianta echipata cu transmisie manuala, are rapoartele cutiei de viteze modificate, de la un standard 4.07, la un 4.25, raport final. Aceasta inseamna ca acceleratia masinii ar trebui sa fie ceva mai vioaie.



Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2966 :: 17.79MB