No SSO cookie

Schumacher: Suntem imediat dupa Red Bull

voteaza
(0/ 0)
Schumacher: Suntem imediat dupa Red Bull
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Michael Schumacher este de parere ca echipa Mercedes este capabila de performante foarte bune in acest sezon si ca germanii sunt in acest moment a doua echipa din Formula 1, imediat dupa Red Bull.

 
 
Germanul Michael Schumacher a declarat ca este increzator in sansele echipei sale Mercedes de a se clasa imediat dupa Red Bull in deschiderea sezonului 2011. Septuplul campion mondial isi bazeaza declaratiile optimiste pe progresul inregistrat de noul monopost Mercedes in aceasta iarna si in special pe evolutiile foarte reusite de la finalul testelor.

'' De-abia astept cursa din Melbourne.''
a spus Schumacher, cel care, cu doar cateva saptamani inainte, isi exprima ingrijorarea legata de performantele de care este capabila noua masina a constructorului german. '' Nu ne consideram marii favoriti, acestia sunt cu siguranta Red Bull, dar imediat dupa ei in mod normal suntem noi. '' a mai spus fostul pilot Ferrari.

In ceea ce priveste celelate echipe care ar putea pune probleme in fruntea ierarhiei in acest sezon de Formula 1, Schumacher spune ca Ferrari arata foarte bine, dar si Renault si Williams, in timp ce McLaren, chiar daca nu au evoluat extraordinar in teste, vor arata cel mai probabil o forma mult mai buna in cursele oficiale.

Veteranul de 42 de ani a declarat si ca nu exista inca o presiune foarte mare pe umerii echipei Mercedes si ca obiectivul de anul acesta nu este titlul mondial nici la piloti si nici la constructori, acestea urmand sa vina '' atunci cand va fi timpul''.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1179 :: 17.78MB