No SSO cookie
Noul Ford C-Max tunat de Loder1899
Noutati-auto

Loder1899 a revenit in atentia presei auto internationale, prin intermediul noului pachet de tuning creat pentru modelul Ford C-Max. Tunerul german a creat un nou pachet aerodinamic si a imbunatatit semnificativ performantele modelului de familie.

Imagini (13) Data: 22 March 2011 Comentarii (0)

Webber: Ma vad la Red Bull si in 2012
Formula 1

Mark Webber s-a declarat optimist in ceea ce priveste sansele sale de a continua la Red Bull si in sezonul 2012 si a spus ca isi doreste sa mai concureze o vreme in Formula 1 si sa obtina cele mai mari performante ale carierei sale.

Imagini (1) Data: 21 March 2011 Comentarii (0)

BAC MONO - curse legale pentru omul de rand
Noutati-auto

Faceti cunostinta cu BAC MONO, o masina ce si-a propus sa aduca performantele din lumea curselor auto la un nivel mult mai democratic.

Imagini (11) Data: 18 March 2011 Comentarii (0)

Kobayashi: Situatia este foarte, foarte rea
Formula 1

Pilotul de Formula 1 Kamui Kobayashi a declarat ca este alaturi de conationalii sai afectati de cutremur si de tsunami si ca-si doreste sa obtina performante cat mai bune in acest sezon pentru a le oferi acestora o mica bucurie.

Imagini (1) Data: 18 March 2011 Comentarii (0)

Mercedes G-Klasse tunat de Brabus
Noutati-auto

Brabus este unul dintre cei mai cunoscuti tuneri germani si este specializat pe modelele Mercedes. Cea mai recenta creatie are la baza puternicul G-Klasse, model care a primit o imbunatatire semnificativa a performantei.

Imagini (26) Data: 16 March 2011 Comentarii (0)

Pirelli: Noile pneuri vor aduce spectacolul
Formula 1

Oficialii Pirelli sunt de parere ca Grand Prix-urile acestui an de Formula 1 vor fi mult mai spectaculoase ca pana acum, numarul de iesiri la boxe, precum si strategia de realizare a acestora fiind esentiale in obtinerea unor performante bune.

Imagini (1) Data: 15 March 2011 Comentarii (0)

Barrichello: Masina este mai buna ca anul trecut
Formula 1

Rubens Barrichello este de parere ca noul monopost Williams este superior celui de anul trecut si ca echipa isi poate propune performante mai bune ca pana acum.

Imagini (1) Data: 15 March 2011 Comentarii (0)

Brawn: ''Taurii'' sunt cei mai puternici
Formula 1

Ross Brawn crede ca Red Bull ramane principala favorita a debutului de sezon in Formula 1, in ciuda performantelor bune reusite de pilotii Mercedes in finalul testelor de la Barcelona.

Imagini (1) Data: 12 March 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Nu suntem suficient de buni pentru a castiga
Formula 1

Lewis Hamilton a continuat previziunile sumbre cu privire la sansele echipei sale, McLaren Mercedes, de a obtine performante bune in acest sezon de Formula 1 si a declarat ca nu crede ca el sau Jenson Button au vreo sansa la titlul mondial la piloti.

Imagini (1) Data: 10 March 2011 Comentarii (0)

Webber: Nu avem timp sa ne jucam
Formula 1

Mark Webber a respins supozitiile conform carora masinile Red Bull ar fi supraincarcate din punctul de vedere al greutatii pentru a nu dezvalui rivalelor adevaratele performante de care este capabila si a spus ca '' nu este timp de jocuri''.

Imagini (1) Data: 9 March 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2654 :: 15.28MB