No SSO cookie

Mean Green Machine

voteaza
(0/ 0)
Mean Green Machine
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Geiger Cars ridica performantele Chevrolet Camaro SS la 564 CP!

 
 
Aparent, cei 426 CP oferiti de varianta de fabrica a Chevrolet Camaro SS nu au fost suficienti pentru specialistul in detalii aftermarket, Geiger Cars, din Germania. Asa ca s-a pus pe treaba si rezultatul este Camaro Super Sport HP 564, o versiune imbunatatita a modelului standard, care  atrage atentia cu precadere datorita schemei de culori in care e vopsit: verde/negru.


Dotarile de ordin optic ale kitului de tuning contin un spoiler frontal, praguri laterale si un spate redeseat la nivelul spoilerului, care acum include un difuzor de aer de mari dimensiuni.
Pentru completare, un set de jante imense, de 22 inci, din aliaj usor, vopsite in culoarea neagra, identica cu cea a celor doua dungi longitudinale si paralele de pe caroserie si numarul de concurs de pe portiere. Toate sunt asadar, in contrast cu verdele crud al caroseriei. De asemenea, pe partea superioara a aripilor spate, Geiger Cars a inscriptionat, cu aceeasi culoare neagra, un logo extrem de sugestiv: "Supercharged", ceea ce poate fi un indiciu despre cum a urcat perfomanta motorului de 6.2 litri V8.


Geiger Cars a montat asadar un compresor pe motorul V8, insa a modificat si parametrii de functionare din  software. In plus a mai adaugat o evacuare sport realizata din otel inoxidabil. Atfel au aparut cei 138 CP suplimentari, ridicand herghelia la 564 CP.


In alte cifre, upgrade-ul a adus un plus de 93 Nm cuplu motor, ajungand la 662 Nm, ceea ce a dus la o imbunatatire a acceleratiei cu 0,7 secunde, fata de modelul de serie. Astfel, masina accelereaza 0-100 km/h in doar 4,2 secunde. Si viteza maxima s-a imbunatatit, fiind de 305 km/h.


In afara modificarilor de pana acum, Geiger Cars a inlocuit suspensia cu una sport, reglabila, marca KW. Iar pentru iubitorii genului, tunerul german a adaugat un sistem audio super performant, impreuna cu un sistem de navigatie care include si hartile din UE.


Camaro SS HP 564 preparat de Geiger Cars costa 88.000 Euro, pret valabil in Germania.


Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3226 :: 22.12MB