No SSO cookie

Noul BMW M5 va pastra transmisia manuala

voteaza
(0/ 0)
Noul BMW M5 va pastra transmisia manuala
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

manuala este esentiala, permitandu-i soferului sa se bucure dupa bunul plac de performantele disponibile. Desi unii producatori, cum ar fi de exemplu Ferrari, fac in prezent tranzitia catre transmisiile semi-automate, se pare ca BMW rezista acestei tentatii.

 
 
 

Astfel, pentru noua generatie BMW M5, pe care o vom vedea in premiera mondiala la Shanghai Auto Show in aceasta primavara, transmisia manuala va fi in continuare oferita ca dotare standard. 

 

Acest lucru infirma zvonurile din ultima perioada, potrivit carora bavarezii ar fi renuntat la aceasta varianta deoarece transmisia Getrag pur si simplu nu ar fi putut rezista la puterea si cuplul livrate de propulsorul twin-turbo.

 

Foarte interesant insa este faptul ca transmisia manuala va fi oferita (desi nu este nimic oficial), DOAR in America de Nord. O “mutare” de neinteles in lipsa unei explicatii valide din partea BMW, “manuala” fiind indeobste preferata clientilor de pe Batranul Continent si nu a yankeilor.

 

Vom afla insa mai multe detalii odata cu inceperea spectacolului la Shanghai, la 21 aprilie.

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
BMW | M5 | Getrag |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1721 :: 17.78MB