No SSO cookie
Primele teste cu SRT Viper GTS-R
Noutati-auto

Acest model nou a fost testat recent si va invitam sa aflati si sa vedeti cum s-a descurcat. SRT Viper GTS-R este o masina extraordinara din punct de vedere al performantei.

Imagini (0) Data: 11 June 2012 Comentarii (0)

Prima imagine oficiala cu Volvo S60 Polestar
Noutati-auto

Cei de la Volvo au lansat prima imagine oficiala cu acest model interesant, din punct de vedere al performantei. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 8 June 2012 Comentarii (0)

MINI prezintă noile modele John Cooper Works.
Noutati-auto

München. În dorinţa de a se păstra în conformitate cu cele mai noi tendinţe, MINI va insufla caracteristicilor de performanţe ultrasportive ale modelelor John Cooper Works un plus de eficienţă prin introducerea unui motor de cea mai nouă generaţie şi a altor inovaţii de anvergură legate de sistemul de propulsie - totul din iulie 2012.

Imagini (5) Data: 18 May 2012 Comentarii (0)

BMW Group a inregistrat date record pentru primul trimestru
Noutati-auto

Cele mai bune performante in primul trimestru din istoria companiei. Crestere importanta si in Romania. Profitul anterior exercitiului financiar a crescut la 2,13 miliarde de euro. Profitul brut a urcat la 2,07 miliarde de euro. EBIT pentru segmentul auto a ajuns la 1,87 miliarde de euro. Obiectivele pentru anul fiscal 2012 au fost reconfirmate.

Imagini (0) Data: 4 May 2012 Comentarii (0)

Arrinera Venocara - Un supercar polonez
Noutati-auto

Polonezii de la Arrinera Automotive ne prezinta cea mai noua creatie a lor. Aceasta este Arrinera Venocara si este o masina extrem de interesanta, atat din punct de vedere estetic cat si din punctul de vedere al performantei. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (15) Data: 3 May 2012 Comentarii (0)

Rimac One - Un supercar electric de 750.000 de euro
Noutati-auto

Va prezentam astazi un model exceptional. Un model electric care are performantele lui Bugatti Veyron. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi in continuare acest articol.

Imagini (5) Data: 2 May 2012 Comentarii (0)

Rosberg obtine primul pole position din cariera
Formula 1

Nico Rosberg a reusit una din cele mai importante performante ale sale. El a reusit sa castige sesiunea de calificari si va porni de pe primul loc al grilei de start. Daca totul continua in acest fel, s-ar putea sa avem parte de o cursa imprevizibila. Daca vreti sa aflati mai multe va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 14 April 2012 Comentarii (0)

Nissan GT-R 2013 Black Edition
Noutati-auto

Nissan revine in forta pe piata cu modelul GT-R 2013 Black Edition. O masina extrem de puternica care din punct de vedere al performantei poate fi comparata cu masini de peste 200.000 de euro. Va invitam sa cititi mai departe daca vreti sa aflati mai multe detalii.

Imagini (0) Data: 13 April 2012 Comentarii (0)

Marele Premiu de Formula 1 al Malaeziei: Hamilton pleaca din pole-position
Formula 1

Hamilton obtine performante dupa performante. El va pleca pentru a doua oara consecutiv din pole-position.http://www.masini.ro/admin/articol/18201

Imagini (0) Data: 24 March 2012 Comentarii (0)

Toyota si Lexus se afla in topul preferintelor clientilor de flote
Noutati-auto

Toyota si Lexus obtin performante peste asteptari in randul managerilor de flote din Marea Britanie, cu cele mai bune scoruri in categorii cheie, coform studiului Sewells privind atitudinea si preferintele managerilor de flote.

Imagini (0) Data: 21 December 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1493 :: 15.35MB