No SSO cookie
Nokian Tyres a lansat noile anvelope Seasonproof
Noutati-auto

Producătorul finalndez Nokian a prezentat de curând noile anvelope All-Season, denumite Seasonproof și Seasonproof SUV. Acestea sunt destinate în special șoferilor din Europa Centrală, acolo unde iernile nu sunt atât de dure astfel încât să necesite cele mai performante anvelope de iarnă.

Imagini (0) Data: 5 September 2020 Comentarii (0)

Porsche lanseaza noul 911 Carrera T
Noutati-auto

Cu modelul 911 Carrera T, Porsche readuce la viață conceptul purist din spatele modelului 911 T din 1968: greutate redusă, rapoarte mai scurte de schimbare a treptelor de viteză la cutia de viteze manuală și tracțiune spate cu diferențialul spate blocabil mecanic pentru performanțe sporite și o experiență intensă de condus.

Imagini (14) Data: 24 October 2017 Comentarii (0)

ANALIZĂ COMPLETĂ: Noul Porsche Cayenne Turbo
Noutati-auto

După premiera mondială în cadrul celui de-al 67-lea Salon Internațional de la Frankfurt, noul Porsche Cayenne Turbo își ocupă locul din vârful gamei. Modelul de top complet nou din cea de-a treia generație Cayenne ridică încă o dată ștacheta pentru performanțe sportive în segmentul său.

Imagini (16) Data: 12 September 2017 Comentarii (0)

STUDIU: Unul din doi romani si-ar cumpara masina hibrid sau electrica
Noutati-auto

Unul din doi romani ar opta pentru un mijloc de mobilitate mai putin poluant, cum ar fi vehiculul hibrid (3 din 10) sau electric (2 din 10), daca infrastructura ar fi suficient de dezvoltata si costul de achizitie ar fi unul accesibil. Potrivit unui studiu iVox, initiat de CEZ Romania, realizat in perioada 24-30 iulie, 7 din 10 romani din orasele mari ale tarii considera ca motorul electric si bateriile performante vor avea un impact major asupra transportului urban.

Imagini (0) Data: 18 August 2017 Comentarii (0)

Simona Halep devine ambasador Mercedes-Benz în România
Noutati-auto

Acordul marchează debutul campaniei Mercedes-Benz România dedicată celei de-a 50-a aniversări a AMG, vârful de lance al concernului în materie de performanțe sportive

Imagini (0) Data: 21 March 2017 Comentarii (0)

Anvelopele – cel mai important accesoriu pentru masina ta
Noutati-auto

Unul dintre cele mai importante accesorii ale unei masini sunt cauciucurile: acestea sunt singura legatura intre automobil si carosabil, calitatea si starea acestora fiind vitale atat pentru performantele masinii cat si pentru siguranta participantilor la trafic.

Imagini (0) Data: 13 March 2017 Comentarii (0)

PARIS 2016: Nissan Micra, dezvăluit în premieră
Noutati-auto

Designul proaspăt, complet restilizat al noului Nissan Micra evidențiază direcția modernă a mărcii, iar  motorizările turbo cu tehnologie downsizing și aerodinamica avansată livrează un plus de eficiență și performanțe dinamice superioare

Imagini (6) Data: 29 September 2016 Comentarii (0)

Noua Mazda CX-3 a ajuns în România
Noutati-auto

Mazda lansează noua Mazda CX-3 și intră în segmentul SUV-urilor de mici dimensiuni printr-o model care îmbină designul KODO, ajuns acum la maturitate, și tehnologiile SKYACTIV, care asigură performanțe dinamice, manevrabilitatea specifică Mazda și un consum de combustibil redus. Noul model, care va fi disponibil și în variantă cu tracțiune integrală, înglobează platforma de conectivitate MZD Connect și o gamă largă de tehnologii de siguranță activă dezvoltate de Mazda. SUV-ul CX-3 este deja disponibil în România la un preț de pornire de 15.290 de euro cu TVA inclus.

Imagini (28) Data: 11 June 2015 Comentarii (0)

Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce
Noutati-auto

Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce dispune de mai multă putere (motor V12 fără supra-alimentare, cu 750 CP la 8.400 rpm), greutate diminuată ( 50 de kg mai puțin datorită soluțiilor de inginerie încorporând materiale ușoare, precum fibra de carbon), o nouă dimensiune a performanței și dinamicii de drum, manevrabilitate sporită printr-un echilibru aerodinamic optimizat și control ideal prin suspensie pushrod cu amortizoare MR și direcție dinamică.

Imagini (10) Data: 9 March 2015 Comentarii (0)

GENEVA 2015: Noul Civic Type R
Noutati-auto

După 5 ani de așteptare, primul Civic Type R din istorie cu un motor supraalimentat debutează cu un set de performanțe ce îl propulsează pe prima poziție în segmentul compactelor sportive: 0-100 km/h – 5,7 secunde și o viteză de top de 270 km/h.

Imagini (15) Data: 3 March 2015 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2158 :: 15.39MB