No SSO cookie

Alonso: Trebuie sa ne asumam niste riscuri

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Trebuie sa ne asumam niste riscuri
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spaniolul Fernando Alonso a lansat un apel la adresa inginerilor echipei Ferrari, declarand ca acestia trebuie sa-si asume niste riscuri pentru a putea obtine performante cu adevarat importante in cursa de la Monaco.

 
 

Fernando Alonso, pilotul de Formula 1 al scuderiei Ferrari, a declarat dupa prima zi de antrenamente libere de la Monaco ca inginerii echipei sale vor trebui sa-si asume ceva riscuri in calificarile si in cursa de sambata si duminica daca isi doresc ca el si coechipierul sau, Felipe Massa, sa obtina rezultate bune.

Declaratiile lui Alonso vin pe fondul primei sesiuni de antrenamente din acest sezon in care o masina Ferrari este cea mai rapida de pe pista, sesiunea a doua de joi de la Monaco. De asemenea, spaniolul a aratat pentru o scurta perioada de vreme pe circuitul de la Barcelona, saptamana trecuta, ca monoposturile italiene pot reusi lucruri importante, conducand pentru putin timp cursa.

Fostul dublu campion mondial este de parere ca circuitul de la Monaco este de asa natura incat sa ajute Ferrari, aerodinamica avand o mai mica influenta asupra performantelor masinilor de Formula 1. In aceste conditii, ibericul a sugerat ca ar putea fi momentul sau si al echipei sale in acest week-end si ca trebuie facut orice pentru a se forta obtinerea unei victorii extrem de pretioase.

Cu toate acestea, pilotul Ferrari a dorit sa ramana si precaut si a declarat ca nu trebuie sa ne lasam inselati de timpii mai slabi si de problemele intampinate de Red Bull in prima zi de antrenamente de la Monaco, in conditiile in care campioana mondiala la constructori are intotdeauna asi in maneca pentru calificari si pentru curse.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1078 :: 22.11MB