No SSO cookie

Mercedes: Suntem pe drumul cel bun

voteaza
(0/ 0)
Mercedes: Suntem pe drumul cel bun
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ambii piloti ai echipei Mercedes s-au declarat multumiti la finele antrenamentelor libere de vineri din Malaezia, acestia declarand ca masina este pe drumul cel bun si ca este capabila de performante deosebite.

 
 
Pilotii echipei de Formula 1 Mercedes s-au declarat satisfacuti de evolutia masinii la capatul celor doua sesiuni de antrenamente libere de la Sepang de vineri. Atat Michael Schumacher, cat si Nico Rosberg au reusit sa se claseze in primele zece locuri in ambele sesiuni, rezultate sensibil mai bune decat cele din prima cursa a sezonului, care s-a disputat in Australia.

La Melbourne, ambele masini Mercedes au fost fortate sa abandoneze, dupa un weekend negru, plin de probleme, probleme puse pe seama setarilor. Acum insa, atat Schumacher, cat si Rosberg sunt optimisti ca vor reusi sa incheie cursa din Malaezia si ca o vor face in primele locuri.

'' Am facut in mod clar un pas inainte aici la Sepang. ''
a declarat Schumacher, cel care a mai spus: '' Am fost mai aproape de ceea ce am aratat in testele de la Barcelona decat am fost la Melbourne si sunt increzator ca putem chiar mai mult. Aerodinamica si sistemul KERS au aratat foarte bine, ceea ce ne da sperante mari pentru acest weekend.''

Nico Rosberg a fost si el pe aceeasi lungime de unda cu coechipierul sau, cu toate ca acesta a dorit sa avertizeze in privinta problemelor pe care Mercedes inca le are. '' Astazi a fost o zi productiva pentru noi. Sunt inca multe lucruri de pus la punct, dar una peste alta suntem mai aproape de performantele de care stiu ca suntem capabili.'' a declarat Rosberg.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1076 :: 22.13MB