No SSO cookie

Buemi: Toro Rosso va fi in primele cinci

voteaza
(0/ 0)
Buemi: Toro Rosso va fi in primele cinci
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastien Buemi s-a declarat mai mult decat optimist in ceea ce priveste sansele echipei sale, Toro Rosso, de a realiza performante bune in sezonul 2011 din Formula 1, spunand ca echipa se afla in acest moment in primele cinci din Marele Circ.

 
 
Elvetianul Sebastien Buemi a declarat ca este increzator in progresul realizat de echipa de Formula 1 Toro Rosso in aceasta pauza competitionala. Pilotul de 22 de ani a spus ca echipa sa este capabila de a inregistra performante extrem de bune in sezonul 2011 si ca se poate clasa chiar in primele cinci in clasamentul final al constructorilor.

Noua masina a teamului Toro Rosso, modelul STR6, a prezentat cateva modificari tehnice destul de importante, acestea conducand la evolutii aproape entuziasmante in testele din pre-sezon, cele doua masini ale echipei italiene clasandu-se mai mereu in frunte si dovedind si o fiabilitate demna de invidiat.

In aceste conditii, optimismul este starea dominanta in tabara echipei secunde Red Bull, declaratiile lui Buemi fiind ilustrative pentru ambitiile Toro Rosso. '' Cred ca suntem in primele cinci echipe, dupa ce am vazut in testele din aceasta iarna. Cu toate acestea, lucrurile ar putea sa stea altfel in Australia, asa ca trebuie sa fim atenti si sa continuam sa muncim la fel de mult ca pana acum. '' a declarat pilotul elvetian.


Debutul sezonului va fi unul mai mult decat interesant pentru Toro Rosso, mai ales in conditiile in care echipa a angajat si un pilot de rezerva extrem de talentat, tanarul Daniel Ricciardo, acesta putandu-i inlocui fie pe Buemi, fie pe Jaime Alguersuari in orice moment, in cazul in care vreunul dintre cei doi nu va da satisfactie.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0953 :: 17.85MB