No SSO cookie
Iata un Alfa Romeo GTV cu doua motoare V6!
Noutati-auto

Stephan Lenior este omul din spatele companiei Squadra Tuning. Olandezii sunt specializati in imbunatatirea performantelor modelelor Alfa Romeo, iar cea mai recenta creatie este acest GTV cu doua motoare.

Imagini (1) Data: 8 March 2011 Comentarii (0)

GENEVA LIVE: Lexus LFA Nurburgring Edition
Noutati-auto

Puternicul Lexus LFA este primul supercar realizat de catre niponi. Acestia au pregatit pentru Geneva o editie limitata numita Nurburgring Edition. Noul pachet aduce o serie de imbunatatiri mecanice si estetice care imbunatatesc performantele supercarului japonez.

Imagini (20) Data: 2 March 2011 Comentarii (0)

Schumi: Nu sunt prea batran pentru a avea succes
Formula 1

Michael Schumacher spune ca are incredere inca in fortele sale si ca este capabil sa reuseasca performante importante, in ciuda varstei destul de inaintate.

Imagini (1) Data: 28 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Ferrari 458 vs Porsche 911 vs McLaren MP4-12C
Noutati-auto

Acest video a aparut la scurt timp dupa ce McLaren a oferit cifrele oficiale cu privire la performantele noului supercar. Noul McLaren MP4-12C este dotat cu un propulsor V8 de 3.8 litri capabil sa dezvolte 592 CP si 600 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 3.3 secunde, de la 0-200 km/h in 8.9 secunde, iar viteza maxima este de 330 km/h.

Imagini (1) Data: 16 February 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Schumacher nu va fi mai bun in 2011
Formula 1

Lewis Hamilton a declarat ca nu crede in revenirea lui Michael Schumacher, cel care nu poate depasi cu mult performantele obtinute in sezonul 2010.

Imagini (1) Data: 8 February 2011 Comentarii (0)

Audi RS6 primeste un pachet de performanta Romeo Ferraris
Noutati-auto

Romeo Ferraris este una dintre principalele echipe din Superstar Series. Serie de curse dominata de modele precum Audi RS4, BMW M5 si BMW M3.Tunerul italian este specializat in imbunatatirea performantelor unor modele de performanta.

Imagini (1) Data: 1 February 2011 Comentarii (0)

Domenicali: Timpii de la Valencia nu ne vor spune multe
Formula 1

Stefano Domenicali crede ca sesiunea de teste de la Valencia nu va fi foarte concludenta in ceea ce priveste performantele de care sunt capabile echipele din Formula 1 si ca timpii obtinuti acolo vor fi mincinosi, in conditiile in care majoritatea echipelor se vor concentra mai mult pe fiabilitate si mai putin pe viteza.

Imagini (1) Data: 30 January 2011 Comentarii (0)

Vettel ar putea fi obligat sa-si prelungeasca contractul
Formula 1

Intelegerea lui Sebastian Vettel cu echipa de Formula 1 Red Bull s-ar putea prelungi de la sine in cazul obtinerii unor anumite performante de catre german in 2011, acesta fiind astfel impiedicat sa plece la Ferrari, asa cum era speculat.

Imagini (1) Data: 27 January 2011 Comentarii (0)

Glock este increzator in progresul Virgin
Formula 1

Timo Glock, pilotul german al echipei de Formula 1 Virgin, a declarat ca este sigur ca echipa sa va progresa in 2011 si va inregistra performante simtitor imbunatatite fata de cele din sezonul 2010.

Imagini (1) Data: 26 January 2011 Comentarii (0)

Berger: BMW a renuntat prea repede la Formula 1
Formula 1

Gerhard Berger, fost oficial BMW si coproprietar Toro Rosso, a declarat ca BMW s-a retras mult prea repede din Formula 1 si ca ar fi trebuit sa arate mai multa perseverenta pentru a obtine performante cu adevarat deosebite.

Imagini (1) Data: 24 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2073 :: 15.27MB