No SSO cookie

Heidfeld nu exclude posibilitatea victoriilor de etapa

voteaza
(0/ 0)
Heidfeld nu exclude posibilitatea victoriilor de etapa
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nick Heidfeld, pilotul echipei Lotus-Renault, a declarat ca ia in calcul posibilitatea de a obtine victorii de etapa in sezonul 2011 de Formula 1, cu toate ca este inca prea devreme pentru a stii daca noua masina Renault este capabila de asemenea performante.

 
 
Germanul Nick Heidfeld, noul pilot al echipei de Formula 1 Lotus-Renault, a declarat ca este posibil ca el si teamul sau sa poata sa obtina victorii de cursa in acest sezon.

Noul model Renault, denumit R31, a fost una dintre marile surprize ale perioadei de teste din aceasta iarna, impresionand atat din punctul de vedere al vitezei, cat si din cel al fiabilitatii. In aceste conditii, mai multe voci importante din Formula 1 au inclus pe lista favoritelor in acest sezon si echipa Renault, alaturi de Red Bull, Ferrari, Mercedes si McLaren.

Heidfeld spune acum ca ia in considerare si victoriile de cursa in acest sezon si clasarea foarte sus in ierarhia generala a constructorilor, dar ca deocamdata nu doreste sa se hazardeze la pronosticuri mai exacte. '' Sa castigam ar fi superb. Dar acest lucru se va intampla numai daca masina este suficient de buna. Faza de teste a fost excelenta, dar inca nu stim daca acest lucru este suficient pentru a castiga curse in acest sezon. '' a declarat prudent germanul care nu si-a trecut inca in palmares nicio cursa castigata in cariera.


Veteranul german a dorit sa se alature si el listei de piloti care au criticat ultimele modificari tehnice din Formula 1, spunand ca numeroasele comenzi pe care pilotii le au de operat intr-un monopost au devenit periculoase pentru integritatea fizica a acestora.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1576 :: 19.27MB