No SSO cookie
Noi solutii tehnice in managmentul transporturilor
Noutati-auto

Daimler FleetBoard prezinta in premiera servicii de telematica pentru a maximiza eficienta economica a camioanelor si a autovehiculelor comerciale usoare la Targul IAA Commercial Vehicles din Hanovra.

Imagini (1) Data: 14 September 2010 Comentarii (0)

Istoria Kia
Utile

Originile Kia Motors Corporation din Koreea de Sud au ca inceput producerea de tuburi din otel si componente pentru bicilete, in 1944. De-a lungul decadelor care au urmat, compania a progresat prin constructia de motociclete si camioane. Se poate spune ca scopul Kia este producerea de vehicule de calitate la preturi scazute si cuplarea competitiei cu programul personalizat de realtii cu clientii.

Imagini (1) Data: 8 September 2010 Comentarii (0)

BMW 501
Utile

BMW 501 a fost produs din 1952 si pana in 1962; au fost fabricate 8.900 de vehicule. Poate ca BMW seria 500 nu a fost cel mai stralucitor dintre produsele sale, dar aceste masini masive au fost elementele de baza ale productiei companiei din 1951, pana in 1694.

Imagini (1) Data: 1 September 2010 Comentarii (0)

Istoria Opel (1930-1970)
Utile

Pe la mijlocul anilor 1930, compania Opel era cel mai mare producator de automobile. In 1935, pentru prima data in istoria sa, a construit mai mult de 100.000 de vehicule intr-un an. Acest numar inlcudea si cele 25.000 de camioane Blitz consturite in noua fabrica de la Brandenburg.

Imagini (1) Data: 28 August 2010 Comentarii (1)

Hyundai ix35, 5 stele Euro NCAP
Noutati-auto

Hyundai ix35 a obtinut punctaj maxim la testul de siguranta efectuat de Euro NCAP, organizatia independenta de testare a sigurantei autovehiculelor.

Imagini (1) Data: 27 August 2010 Comentarii (0)

Istoria Ford - XP Fairmont
Utile

Urmatorul model, XP, Fairmont, a fost introdus ca o noua varianta Ford Falcon pe piata. XP a fost modelul de care depindea viitorul companiei in Australia. Bill Bourke, Deputy Managing Director al companiei, a primit o promovare pentru noul model care a participat la un joc cu miza enorma: sa demonstreze puterea modelului XP: un convoi de vehicule legate, condus pe terenurile You_Yangs 110.000 km, cu peste 110 km/h. Premiul consta in castigarea prestigiosului titlu Wheels Car of the Year award (Masina cu roti a anului).

Imagini (1) Data: 26 August 2010 Comentarii (0)

Kia Pop, noul concept electric vine la Paris
Noutati-auto

Kia va prezenta la Salonul Auto de la Paris noul concept electric Pop, despre care coreenii spun ca va rezolutiona tot ceea e se stie despre vehiculele traditionale.

Imagini (5) Data: 18 August 2010 Comentarii (0)

Sa ne intretinem vehiculul, prin cumpararea celor mai bune piese auto
Utile

Vehiculele sunt masinarii extreme, in care fiecare piesa in parte, mare sau mica, este proiectata sa indeplineasca o functie speciala, pentru a face masina sa functioneze. De la caroserie la frane si de la parbrize la unitatile de control al transmisiei, toate sunt facute pentru a conferi putere si viteza. Cata vreme piesele auto sunt in cea mai buna stare de functionare, te poti bucura de condusul masinii tale, dar cand vine momentul in care masina are nevoie de reparatii, este cel mai bine sa iti duci vehiculul la reparat doar la un mecanic auto autorizat si profesionist, care iti poate garanta montarea unor piese originale si de calitate. Ar trebui sa alegi intotdeauna piese auto originale si de firma, pentru a-ti proteja masina.

Imagini (1) Data: 12 August 2010 Comentarii (0)

De ce sunt numite unele masini ,,hibrizi'' ?
Utile

,Hibrid'' este un termen stiintific care se refera la combinarea a doua specii diferite pentru a crea ceva complet nou. Cuvantul ,,hibrid'' este cel mai des folosit cu referire la unele plante si animale, cum ar fi de exemplu trandafirii hibrizi. Cand ne referim la vehicule, un hibrid rezulta din combinarea diferitelor sisteme de alimentare a masinii: cel pe benzina si cel pe energie electrica. Vehiculul care rezulta consuma putin si emite mai putin dioxid de carbon ca unul obisnuit.

Imagini (1) Data: 11 August 2010 Comentarii (0)

Este ceara de spectacole mai buna decat ceara normala pentru masini?
Utile

Ceara de spectacole ar trebui sa fie mai buna decat cea normala, nu? La urma urmei, se foloseste pentru autovehicule care vor fi expuse si care trebuie sa arate perfect. Finisajul va face ca masina sa straluceasca, ceea ce isi doreste toata lumea. Ceara de masina are rolul de a proteja finisajul masinii.

Imagini (1) Data: 10 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1583 :: 15.32MB