No SSO cookie
AutoItalia Group la "Sport & Adventure Motor Show"
Noutati-auto

In perioada 17 – 21 mai 2005, companiile Interauto – unic importator autorizat al autovehiculelor Ssangyong in Romania si Inter Motorcycle - importatorul motocicletelor Honda in Romania, vor reprezenta AutoItalia Group la expozitia “Sport & Adventure Motor Show”, care se va organiza in Piata Constitutiei.

Imagini (0) Data: 17 May 2006 Comentarii (0)

Crestere de 121% a vanzarilor Opel in Romania
Noutati-auto

• 3.100 de autovehicule Opel comercializate in primele 4 luni ale anului • 778 de autovehicule Opel comercializate in aprilie 2006 • Dublare a vanzarilor GM in Romania

Imagini (0) Data: 8 May 2006 Comentarii (0)

Ce mai conduce James Bond
Noutati-auto

James Bond, care a folosit pana acum in aventurile sale multe tipuri de vehicule, de la masini la navete spatiale, isi va urmari dusmanii cu un buldozer in cea de-a 21 parte a seriei care il are ca personaj principal pe celebrul agent 007.

Imagini (0) Data: 2 May 2006 Comentarii (0)

Premium Auto a lansat pe piata JAGUAR XK
Noutati-auto

....Istoria a inceput undeva in 1948, la Salonul de la Londra, unde Jaguar a prezentat pentru prima data sigla lui XK 120, fortand parca tehnologia catre vehiculele sport. Si povestea continua astazi prin lansarea noului Jaguar XK ce marcheaza o noua era pentru Jaguar atat in design cat si in tehnologie si motorizari.

Imagini (0) Data: 27 April 2006 Comentarii (0)

Vanzarile de masini noi au crescut cu 4 la suta
Noutati-auto

Vanzarile de autovehicule noi pe piata romaneasca au crescut cu peste patru la suta in primul trimestru.

Imagini (0) Data: 21 April 2006 Comentarii (0)

570 de masini furate din Capitala in 2006
Noutati-auto

570 de autoturisme au fost furate de pe strazile Capitalei, de la inceputul acestui an, Dacia ramanand cea mai cautata de hotii, cele mai “cautate” fiind autovehiculele de culoare deschisa.

Imagini (0) Data: 21 April 2006 Comentarii (0)

Volkswagen va hotari in mai locul unde va plasa centrul de productie din Rusia
Noutati-auto

Constructorul auto german Volkswagen AG intentioneaza sa construiasca o uzina de asamblare in Rusia, noua facilitate de productie urmand a avea o capacitate de 250.000 de autovehicule pe an, locul respectivului centru de productie urmand a fi hotarat in luna mai.

Imagini (0) Data: 11 April 2006 Comentarii (0)

Verifica-ti asigurarea!
Noutati-auto

Proprietarii de autovehicule care nu se regasesc in baza de date a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) trebuie sa se adreseze societatii de asigurarea cu care a incheiat polita de raspundere civila auto (RCA), se arata intr-un comunicat al CSA.

Imagini (0) Data: 28 March 2006 Comentarii (0)

BMW a avut profit zero in 2005
Noutati-auto

Producatorul german de autovehicule BMW AG a anuntat joi ca profiturile nete pentru anul 2005 au fost nule, costurile de productie majorandu-se, iar efectele de curs valutar avand rolul de a compensa cresterea de cinci procente a vanzarilor.

Imagini (0) Data: 10 March 2006 Comentarii (0)

Taxa pe importurile auto second-hand
Noutati-auto

Ministrul Mediului va propune Executivului introducerea unei taxe ecologice pentru inmatricularea autovehiculelor provenite din UE dupa momentul aderarii, estimata la 1.000-2.000 de euro, pentru a evita cresterea numarului de masini poluante, in contextul anularii restrictiilor la importurile auto.

Imagini (0) Data: 6 March 2006 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0666 :: 18.85MB