No SSO cookie

Kia Pop, noul concept electric vine la Paris

voteaza
(0/ 0)
Kia Pop, noul concept electric vine la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kia va prezenta la Salonul Auto de la Paris noul concept electric Pop, despre care coreenii spun ca va rezolutiona tot ceea e se stie despre vehiculele traditionale.

 
 

Kia a publicat astazi primele imagini cu noul concept Pop, care va debuta in prima zi de presa la salonul Auto de la Paris. Noul Kia Pop este un concept electric despre care producatorul sud-coreean spune ca va conventiile.


Pop este un vehicul de aproximativ trei metri, suta la suta electric, prevazut cu 3 locuri. Alte detalii despre noul concept Kia vor fi disponibile la Salonul Auto de la Paris, insa, se poate anticipa usor ca Pop intruchipeaza un viitor model electric de oras.


Din imagine ne mai putem gandi ca noul Kia Pop are tractiune pe fata si un sistem interesant de deschdiere al usilor. De asemenea, zona portbagajului este aproape inexistenta iar scaunele sunt asezate doua in fata si unul in spate.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2639 :: 22.17MB