No SSO cookie

Istoria Kia

voteaza
(0/ 0)
Istoria Kia
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Originile Kia Motors Corporation din Koreea de Sud au ca inceput producerea de tuburi din otel si componente pentru bicilete, in 1944. De-a lungul decadelor care au urmat, compania a progresat prin constructia de motociclete si camioane. Se poate spune ca scopul Kia este producerea de vehicule de calitate la preturi scazute si cuplarea competitiei cu programul personalizat de realtii cu clientii.

 
 

Printre realizarile notabile ale companiei sunt faptul ca este primul producator corean de vehicule auto care a fabricat motoare cu combustie interna si masini de pasageri. O lista impresionanta de premii in industria de profil este asociata cu Kia, centrata in jurul controlului calitatii.

Kia a intrat pe piata americana in 1994 si si-a dezvoltat o intreaga retea de distribuitori. Sediile centrale sunt in Irvine, California.

In octombrie 1998, pachetul majoritar de actiuni a fost preluat de Hyundai Motors, multa vreme un competitor de temut al Kia.  

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0666 :: 17.78MB