No SSO cookie

Este ceara de spectacole mai buna decat ceara normala pentru masini?

voteaza
(0/ 0)
Este ceara de spectacole mai buna decat ceara normala pentru masini?
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ceara de spectacole ar trebui sa fie mai buna decat cea normala, nu? La urma urmei, se foloseste pentru autovehicule care vor fi expuse si care trebuie sa arate perfect. Finisajul va face ca masina sa straluceasca, ceea ce isi doreste toata lumea. Ceara de masina are rolul de a proteja finisajul masinii.

 
 
Ceara de spectacole

Ceara de spectacole nu are rolul de a proteja in sensul in care o face ceara normala. Scopul sau este acela de a scoate in evidenta vopseaua si finisajul masinii expuse. Cea mai buna ceara de masini nu este realizata doar din carnauba, dat fiind ca nu este 100% clara, ci si din alti aditivi care ajuta la claritate. In schimb, este doar o parte facuta din carnauba, deoarece aceasta ajuta la aspectul de “umed” atat de dorit de cei care doresc detalierea masinii expuse.

Ceara normala

Cand expui o masina, trebuie sa arate bine. Daca nu ai de gand sa o arati, marea ta cerinta – lustruirea – nu este si cea mai mare grija. Vrei ca masina sa arate bine, dar trebuie sa fie bine protejata pentru a nu trebui sa o cureti si sa o lustruiesti atat de des. Ceara de spectacole nu este indicate in acest caz. In schimb, incearca o ceara normala care va oferi protectia necesara. Aspectul acela de umed este binevenit, dar ceva ce va oferi protectie vopselei tale este mai recomandata pentru sofatul in conditii normale.

Pentru majoritatea utilizatorilor, ceara de spectacole nu ofera avantaje reale fata de ceara normala.  

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1283 :: 22.18MB