No SSO cookie
Mercedes-Benz România încurajează responsabilitatea în trafic
Noutati-auto

În perioada 1-30 noiembrie 2012, pentru a patra oară în România, Mercedes-Benz oferă gratuit un program de verificare şi reglare a luminilor exterioare. Acţiunea va avea loc în Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din ţară şi se adresează tuturor proprietarilor de autoturisme şi autovehicule comerciale Mercedes-Benz.

Imagini (0) Data: 31 October 2012 Comentarii (0)

PSA Peugeot Citroen şi General Motors - Colaborarea continua
Noutati-auto

PSA Peugeot Citroën și General Motors au confirmat astăzi pași importanți în executarea Alianței lor Strategice Globale. În conformitate cu termenii acordului semnat pe 29 februarie, partenerii Alianței au selectat patru proiecte de vehicule și au confirmat următorii pași privind  organizaţia pentru achiziții comune.

Imagini (0) Data: 24 October 2012 Comentarii (0)

Opel Super Six 1938, fostă maşină de Poliţie
Noutati-auto

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) a sărbătorit pe 11 octombrie Ziua Naţională a Permisului de Conducere Românesc. Expoziţia care a însoţit evenimentul a inclus maşini clasice aflate la un moment dat în dotarea poliţiei române.

Imagini (0) Data: 15 October 2012 Comentarii (0)

Toyota recall: 7,4 milioane de unitati
Noutati-auto

Toyota in fata unui nou recall istoric. 7,4 milioane de vehicule sunt rechemate in service.

Imagini (0) Data: 11 October 2012 Comentarii (0)

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2012
Noutati-auto

Cea de-a X-a editie a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii se anunta una spectaculoasa atat datorita noutatilor din domeniul autovehiculelor si accesoriilor auto cat si programului special pregatit de organizatori pentru publicul vizitator.

Imagini (0) Data: 3 October 2012 Comentarii (1)

Scandal in paradis: PSA divorteaza de BMW si continua cu GM
Noutati-auto

Parteneriatul in vederea cercetarii vehiculelor hibrid, incheiat intre PSA Peugeot Citroen si BMW ia sfarsit, francezii continua cu General Motors.

Imagini (0) Data: 26 September 2012 Comentarii (0)

Noul Ford Transit Custom castiga titlul "International Van of the Year"
Noutati-auto

Noul Ford Transit Custom castiga titlul de "International Van of the Year" la Salonul IAA pentru Vehicule Comerciale de la Hanovra obtinand 117 puncte dintr-un total maxim posibil de 133.

Imagini (0) Data: 19 September 2012 Comentarii (0)

Mokka, noul SUV Opel, este echipat cu sisteme unice de asistenţă pentru şofer
Noutati-auto

Odată cu lansarea noului SUV, Mokka, Opel introduce numeroasele sale sisteme unice de asistenţă pentru şofer, cu tehnologie germană, în segmentul autovehiculelor SUV subcompacte. Acum, un număr mai mare de clienţi beneficiază de tehnologiile Opel exclusiviste, care sporesc nivelul de siguranţă şi confort.

Imagini (0) Data: 17 September 2012 Comentarii (0)

Şasiul inovator al modelului Corvette este perfecţionat pe pista de curse
Noutati-auto

Se spune că participarea la curse transformă autovehiculele în unele superioare, iar atunci când ne referim la Chevrolet Corvette, acest lucru este dovedit din plin de aproape şase decenii de victorii în cursele auto.

Imagini (6) Data: 2 September 2012 Comentarii (0)

Corvette – în prim plan la evenimentul auto Rolex Monterey din 2013
Noutati-auto

Chevrolet Corvette va fi marca principală invitată în cadrul evenimentului auto Rolex Monterey, desfăşurat în luna august a anului viitor; în cadrul acestuia, autovehicule de curse de importanţă istorică vin în fiecare an pe circuitul Mazda Laguna Seca, pentru a retrăi atmosfera curselor de odinioară.

Imagini (0) Data: 29 August 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2017 :: 15.36MB