No SSO cookie
Sasiul SuperSport al Opel Insignia, acum in mai multe variante
Noutati-auto

Opel utilizează pentru prima oară şasiul SuperSport de înaltă performanţă pentru autovehiculele Insignia cu tracţiune pe puntea faţă. Două variante Insignia, pe benzină şi diesel, cu tracţiune pe puntea faţă (FWD) vor fi prevăzute cu un pachet pentru şasiu format din suspensia HiPerStrut (High Performance Struts), frâne Brembo şi reglat în conformitate cu setările OPC (Opel Performance Center).

Imagini (0) Data: 2 August 2012 Comentarii (0)

Premiera mondiala – Lansarea primului camion special creat pentru transportul de marfuri grele pe distante scurte
Noutati-auto

Daimler prezintă noul Mercedes-Benz Antos, prima serie de vehicule specializate pentru distribuţia mărfurilor grele pe distanţe scurte. Noul model va avea premiera oficială în septembrie, la Salonul Internaţional de Autovehicule Comerciale de la Hanovra.

Imagini (4) Data: 10 July 2012 Comentarii (0)

Topul celor mai bune masini de familie
Noutati-auto

Va prezentam astazi un top al celor mai bune masini de familie. Toate vehiculele pe care vi le prezentam pot fi achizitionate si in Romania. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (21) Data: 3 July 2012 Comentarii (0)

Mercedes-Benz Viano cu numarul 750.000
Noutati-auto

Vehiculul respectiv este un model negru obsidian Mercedes-Benz Viano Avantgarde V6, creat pentru un client din Belgia. Aceasta realizare reprezinta un moment de referinta pentru Vitoria. Vitoria este prima fabrica de productie in serie a vehiculelor electrice Mercedes-Benz.

Imagini (0) Data: 26 June 2012 Comentarii (0)

Ford B-MAX a intrat in productie la uzina de la Craiova
Noutati-auto

Ford a inceput productia de serie a autovehiculelor in Romania. Noul Ford B-MAX este primul produs la fabrica de la Craiova.

Imagini (25) Data: 26 June 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Meci de paintball pe roti
Noutati-auto

Cum ar fi sa organizati un meci de paintball in care sa implicati si vehicule? Oare la ce cote ar ajunge adrenalina?Ei bine, acum puteti vedea si voi cum ar decurge o astfel de "batalie". Daca v-am starnit curiozitatea, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 30 May 2012 Comentarii (0)

Noul Mercedes-Benz Antos – camionul destinat transportului de mărfuri grele pe distanţe scurte
Noutati-auto

Mercedes-Benz îşi va extinde în curând gama de camioane cu un nou model, Antos. Seria este dezvoltată special pentru transporturi grele pe distanţe mici. Noul model va fi prezentat oficial în septembrie, la Salonul Internaţional de Autovehicule Comerciale de la Hanovra.

Imagini (3) Data: 16 May 2012 Comentarii (0)

Noul Citan de la Mercedes-Benz: un autovehicul comercial usor pentru oras
Noutati-auto

Robust si fiabil: Citan completeaza gama de autovehicule comerciale usoare Mercedes-BenzOferta bogata care cuprinde trei variante de lungimi si trei modele diferiteDotari de siguranta completeGrila de radiator proeminenta, caracteristica brandului   Dotari de calitate superioara pentru confort si ergonomieGama de motoare BlueEFFICIENCY: avantajoasa datorita consumului redus de carburantSigur si usor de manevrat, ca si celelalte autovehicule Mercedes-Benz

Imagini (0) Data: 2 May 2012 Comentarii (0)

Chevrolet a înregistrat vânzări record la nivel global în primul trimestru al anului
Noutati-auto

DETROIT - Chevrolet a vândut 1,18 milioane de autovehicule în întreaga lume în primele trei luni ale anului 2012, reprezentând o creştere cu 6,5% faţă de primul trimestru al anului 2011 şi înregistrând astfel cel de-al şaselea trimestru consecutiv în care marca Chevrolet a avut vânzări record. În ultimii doi ani, Chevrolet s-a dezvoltat mai rapid decât alte mărci cu volum mare de producţie, atingând o cotă de piaţă de 6,3%.

Imagini (0) Data: 23 April 2012 Comentarii (0)

An record pentru uzina europeana Kia
Noutati-auto

Unitatea de productie Kia din Slovacia a anuntat cifre record. Productia de vehicule a crescut cu 10%, iar cea de motoare cu 12%.

Imagini (0) Data: 21 March 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2721 :: 15.39MB