No SSO cookie
Mercedes a lansat noul Vito in Romania
Noutati-auto

Mercedes-Benz Romania a lansat pe piata autohtona noul Vito, acesta reprezentand un punct de referinta in segmentul autovehiculelor comerciale usoare.

Imagini (6) Data: 7 October 2010 Comentarii (0)

F1 - Istoria McLaren – anii ‘90
Utile

McLaren Cars a fost infintata la inceputul anilor ’90 de catre faimoasa echipa de Formula 1, pentru a produce vehicule pentru aceasta competitie.

Imagini (2) Data: 7 October 2010 Comentarii (0)

Istoria Peugeot
Utile

Familia Peugeot, care controla inca producatorul de motoare francez independent, si-a inceput activitatea ca fierarie, producand rasnite de cafea, umbrele si rame de umbrele sau biciclete - cursierele Peugeot sunt inca renumite in toata lumea – inainte de a incepe productia de maisini in 1876. In 1889, Peugeot producea vehicule pe aburi cu trei roti. Aveau o forma tubulara si un boiler, dar acestea au fost abandonate in favoarea unui motor Daimler V-twin, care avea inslatate cadre de-a lungul fiecarei parti.

Imagini (3) Data: 6 October 2010 Comentarii (0)

Payen devine marca expert in etansare
Noutati-auto

Compania de piese auto Federal Mogul anunta ca va repozitiona marca Payen ca o marca expert in etansare iar marca Goetze va fi reorientata pentru a deservi doar aplicatii germane de motoare si vehicule.

Imagini (1) Data: 6 October 2010 Comentarii (0)

Istoria Packard – primele decenii
Utile

Packard a fost fondata de fratii James Ward Packard si William Dowd Packard. Acestia credeau ca pot construi un automobil la standarde mai ridicate si James, un inginer mecanic, avea cateva idei pentru a imbunatati si designul. Pana in 1899, fratii construiau vehicule in orasul lor natal Warren, din Ohio. Compania, pe care au numit-o Ohio Automobile Company a lansat repede cateva inovatii in ceea ce priveste designul, incluzand frana de mana si prima productie a unui motor cu 12 cilindri.

Imagini (1) Data: 5 October 2010 Comentarii (0)

Paris Live: Standul Chatenet
Noutati-auto

Tendinta de minimalizare si dorinta de a produce vehicule mici si economice continua la Paris 2010. Iata oferta Chatenet, o varianta pentru marile aglomerari urbane.

Imagini (9) Data: 30 September 2010 Comentarii (1)

Uleiul Mobil 1 ESP Formula 5W-30 ajuta motoarele diesel sa functioneze ca noi
Noutati-auto

In calitate de lider pe piata mondiala a uleiurilor de motor sintetice, Mobil 1 stabileste constant puncte de reper pentru excelenta in lubrifierea autoturismelor. Soferii din intreaga lume stiu ca se pot baza pe lubrifiantii Mobil 1 pentru protectia exceptionala si de durata a motoarelor tuturor tipurilor de vehicule.

Imagini (2) Data: 23 September 2010 Comentarii (0)

Fiat Doblo Cargo este International Van of the Year 2011
Noutati-auto

Fiat Doblo Cargo a primit cel mai prestigios premiu al categoriei de vehicule comericale: International Van of the Year 2011.

Imagini (1) Data: 22 September 2010 Comentarii (0)

GM testeaza Cruze electric in Coreea
Noutati-auto

GM extinde dezvoltarea vehiculelor electrice printr-o flota de testare a modelului Cruze. Vehiculele sunt create de GM si LG si sunt testate in Coreea de Sud.

Imagini (2) Data: 20 September 2010 Comentarii (0)

Skoda a vandut 493.200 unitati in primele opt luni ale anului
Noutati-auto

Skoda a inregistrat in august 2010, fata de perioada similara din anul precedent, o crestere de 11,5 %, fiind vandute 55.940 autovehicule.

Imagini (1) Data: 16 September 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2180 :: 19.05MB