No SSO cookie

Hyundai ix35, 5 stele Euro NCAP

voteaza
(0/ 0)
Hyundai ix35, 5 stele Euro NCAP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai ix35 a obtinut punctaj maxim la testul de siguranta efectuat de Euro NCAP, organizatia independenta de testare a sigurantei autovehiculelor.

 
 
Euro NCAP, organizatia independenta de testare a sigurantei autovehiculelor, a anuntat ca noul SUV compact Hyundai ix35 a primit clasificarea maxima de cinci stele in urma rigurosului program de evaluare pe baza de teste de impact. Acest rezultat pozitioneaza ix35 drept unul dintre cele mai sigure autovehicule din clasa sa, obtinând cel mai bun scor la categoria „protectia ocupantilor copii”.


ix35 este al treilea model Hyundai consecutiv care a obtinut cinci stele la testul Euro NCAP, dupa rezultatele maxime obtinute de modelul de clasa micai20 si modelul compact i30. Noul SUV Hyundai a obtinut cel mai bun scor din clasa sa pentru protectia copiilor: 88%, obtinând rezultatele excelente la testele cu manechine care imita corpurile unor copii de 18 luni si de 3 ani. Scorul inregistrat la testul pentru ocupantii adulti a fost de 90%, iar functiile de siguranta au obtinut un rezultat de 71%.

Controlul electronic al stabilitatii - dotare standard pe toate versiunile de echipare ix35 - si un sistem de avertizare pentru fixarea centurilor de siguranta  (INDICIU) au jucat un rol important in atingerea scorului ix35 la categoria functii de siguranta. Atentia acordata de Hyundai sigurantei ocupantilor a fost dovedita la testele de impact frontal si din spate, comportamentul stabil oferind un nivel ridicat de protectie in eventualitatea unui accident.

Allan Rushforth, vicepresedinte al Hyundai Motor Europe, a declarat: „Obtinerea celor cinci stele la testele de impact dovedeste angajamentul nostru de a oferi clientilor autovehicule de calitate superioara si siguranta de nivel inalt. Soferii europeni au cerinte foarte ridicate, iar echipele noastre de design si proiectare de la centrul european Hyundai de cercetare si dezvoltare au creat un autovehicul care raspunde tuturor acestor asteptari. ix35 a devenit foarte popular in randul cumparatorilor europeni: mai mult de 60.000 de unitati au fost vândute in doar trei luni de la lansarea modelului, in primavara. Datorita gamei de motoare puternice, insa foarte eficiente, si programului fara rival ‘Five Year Triple Care’ Hyundai, SUV-ul ix35 este liderul clasei din toate punctele de vedere, oferind clientilor siguranta deplina. Aceasta recunoastere a sigurantei superioare oferite de modelele Hyundai confirma pozitia de lider a marcii din punct de vedere al satisfactiei clientilor.”

Robert Gherghe


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1688 :: 17.78MB