No SSO cookie
Tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului pentru noul Opel Insignia
Noutati-auto

Autovehiculele de dimensiuni medii care asigură o experiență extrem de incitantă a conducerii sunt oferite în principal de mărcile auto premium, dar când va fi lansat modelul Opel Insignia Grand Sport, șoferii entuziaști vor fi nevoiți să se reorienteze.

Imagini (0) Data: 13 January 2017 Comentarii (0)

Suzuki a lansat ALLGRIP la Salonul Auto de la Paris
Noutati-auto

De la lansarea modelului LJ10, primul SUV compact cu tracțiune integrală, pe piața japoneză, în 1970, Suzuki Motor Corporation a depus toate eforturile pentru a-și perfecționa tehnologia 4x4. Suzuki a oferit vehicule 4x4 unei tipologii variate de clienți, cu stiluri de viață diferite, vehicule capabile să ruleze în condiții diverse și să se adapteze diferitelor activități.

Imagini (4) Data: 4 October 2016 Comentarii (0)

Noua generație i20 WRC la Raliul Monte-Carlo
Noutati-auto

Hyundai Motorsport va debuta în cel de-al treilea sezon al Campionatulului Mondial de Raliuri FIA (WRC) cu trei autovehicule înscrise în Raliul Monte-Carlo · Hyundai Motorsport va debuta în cel de-al treilea sezon al Campionatulului Mondial de Raliuri FIA (WRC) cu trei autovehicule înscrise în Raliul Monte-Carlo

Imagini (0) Data: 21 January 2016 Comentarii (0)

Mercedes-Benz România lansează cea de-a șaptea ediție a programului național ”Testul gratuit de lumini”
Noutati-auto

Toate autoturismele şi autovehiculele comerciale Mercedes-Benz pot beneficia gratuit de verificarea şi reglarea luminilor exterioare.

Imagini (0) Data: 9 November 2015 Comentarii (0)

5 stele pentru Audi A4 la testul Euro NCAP
Noutati-auto

Noul Audi A4 este printre cele mai sigure vehicule din câmpul său competitiv. Consorțiul european Euro NCAP a acordat modelului scorul maxim de cinci stele atât pentru siguranța adulților și copiilor cât și pentru protecția pietonilor.

Imagini (0) Data: 6 November 2015 Comentarii (0)

Suzuki expune 34 de modele la Salonul Auto de la Tokyo 2015
Noutati-auto

Suzuki expune 34 de modele, 22 de autovehicule și 12 motociclete, la cea de-a 44-a ediție a Salonului Auto de la Tokyo, programat în perioada 30 octombrie – 8 noiembrie 2015. Dintre acestea, 12 automobile sunt prezentate în premieră mondială, unul este în premieră națională în Japonia, iar 3 motociclete sunt prezentate de asemenea în premieră mondială.

Imagini (51) Data: 29 October 2015 Comentarii (0)

Suzuki Celerio se lansează în România
Noutati-auto

Începând cu 8 octombrie, Suzuki își extinde gama de vehicule comercializate în România cu modelul Celerio. Lansat la Salonul Auto de la Geneva, Suzuki Celerio este noua provocare a producătorului japonez în segmentul A.

Imagini (19) Data: 12 October 2015 Comentarii (0)

Hyundai Tucson a obținut 5 stele la testele Euro NCAP
Noutati-auto

Noul Hyundai Tucson a primit calificativul maxim de cinci stele din partea Euro NCAP, organizație europeană independentă care evaluează nivelul de siguranță oferit de autovehicule.

Imagini (0) Data: 8 October 2015 Comentarii (0)

CONCEPT: Audi e-tron quattro la IAA 2015
Noutati-auto

Pentru cei de la Audi se pare că propulsia electrică reprezintă o plăcere, nu un compromis, astfel că intenționează să demonstreze acest lucru cu ajutorul conceptului Audi e-tron quattro la Salonul Auto International (IAA) 2015 în Frankfurt. SUV-ul sportiv oferă o perspectivă asupra primei serii de vehicule electrice a mărcii.

Imagini (0) Data: 24 August 2015 Comentarii (0)

Hyundai a înregistrat vânzări record la nivel european, în prima jumătate a anului 2015
Noutati-auto

Hyundai a prezentat rezultatele pentru un semestru record în Europa, volumul înmatriculărilor de autovehicule noi atingând valoarea de 237.221 de unitati, în prima jumătate a anului curent.

Imagini (0) Data: 24 July 2015 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2168 :: 18.93MB