No SSO cookie
Volkswagen Caddy vine cu primul motor 1.0 TSI și cu un facelift discret
Noutati-auto

Volkswagen Autovehicule Comerciale a lansat a patra generatie de autovehicule Caddy, in cele doua variante: furgonul versatil de oras si autovehiculul prietenos si compact pentru transport persoane. Numeroasele solutii inovatoare incorporate il recomanda pentru comercianti, furnizori de servicii, oameni de afaceri si familii.

Imagini (15) Data: 17 July 2015 Comentarii (0)

Audi participă cu noi proiecte la „Electric Mobility Showcase”
Noutati-auto

Audi oferă experiența mobilității durabile, continuându-și implicarea în programul „Electric Mobility Showcase” inițiat de guvernul German. Începând cu mijlocul lunii aprilie, 40 de vehicule Audi A3 Sportback e-tron vor ajunge pe drumurile publice în cadrul a trei proiecte având ca temă propulsia electrică.

Imagini (5) Data: 21 April 2015 Comentarii (0)

Mazda 2, în showroom-urile din România
Noutati-auto

Noua Mazda2, mezina constructorului japonez, introduce în premieră în clasă echipări cum ar fi farurile cu LED, head-up display-ul, centrul de comandă HMI, amplasat între scaunele din faţă, şi sistemul de monitorizare a vehiculelor din spate (RVM), inclusiv pentru deplasarea în marşarier (RCTA). Modelul va ajunge în toate showroom-urile din ţară până la sfârşitul lunii februarie.

Imagini (15) Data: 19 February 2015 Comentarii (0)

Noul Volvo XC90 T8 prezentat în detaliu
Noutati-auto

Primul Volvo proiectat integral pentru compatibilitate plug-in, XC90 T8 oferă toate performanțele unui SUV de lux, dar cu emisii de carbon la un nivel greu de atins până și pentru vehiculele hibrid de mici dimensiuni. Toate detaliile despre noul XC90 le găsiţi aici.

Imagini (19) Data: 9 December 2014 Comentarii (0)

Mercedes-Benz Romȃnia iniţiază „Testul gratuit de lumini”
Noutati-auto

Între 1 şi 30 noiembrie 2014, Mercedes-Benz România lansează pentru a şasea oară consecutiv programul gratuit de verificare şi reglare a luminilor exterioare. În Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din România, autoturismele şi autovehiculele comerciale Mercedes-Benz pot beneficia în mod gratuit de aceste servicii.

Imagini (2) Data: 14 November 2014 Comentarii (0)

Toate detaliile despre noul Jaguar XE
Noutati-auto

Jaguar XE, ce utilizează intensiv aluminiul, este primul model dezvoltat de Jaguar Land Rover pe baza noii arhitecturi de vehicule modulare

Imagini (25) Data: 19 September 2014 Comentarii (0)

Noul model blindat BMW X5 Security Plus
Noutati-auto

BMW oferă cea de-a treia generaţie a vehiculelor de securitate bazată pe cel mai nou model BMW X5

Imagini (9) Data: 29 August 2014 Comentarii (0)

Noua generație de modele smart
Noutati-auto

Primele autovehicule smart de nouă generație vor fi livrate clienților începând cu data de 22 noiembrie 2014

Imagini (12) Data: 20 August 2014 Comentarii (0)

Partajul timbru de mediu pe judete
Noutati-auto

Cei care vor să-şi cumpere o maşină însă nu doresc ori nu au bani pentru a achita timbrul de mediu, care în cazul unor maşini ajunge la câteva mii de euro, au găsit deja o „portiţă“ pentru a fenta OUG nr. 9 din 19 februarie 2013 privind timbrul de mediu pentru autovehicule.  

Imagini (0) Data: 16 July 2013 Comentarii (0)

Caravana europeana Mercedes-Benz Citan trece prin trei orase din Romania
Noutati-auto

Citan CaraVAN 2013 este un proiect initiat de Mercedes-Benz la nivel european, ce ofera celor interesati posibilitatea de a testa noile autovehicule Citan.

Imagini (13) Data: 12 April 2013 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1966 :: 15.44MB