No SSO cookie

Suzuki expune 34 de modele la Salonul Auto de la Tokyo 2015

voteaza
(0/ 0)
Suzuki expune 34 de modele la Salonul Auto de la Tokyo 2015
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Suzuki expune 34 de modele, 22 de autovehicule și 12 motociclete, la cea de-a 44-a ediție a Salonului Auto de la Tokyo, programat în perioada 30 octombrie – 8 noiembrie 2015. Dintre acestea, 12 automobile sunt prezentate în premieră mondială, unul este în premieră națională în Japonia, iar 3 motociclete sunt prezentate de asemenea în premieră mondială.

 
 

Tema standului Suzuki este “SUZUKI NEXT 100”. Suzuki va sărbători a 100-a aniversare în 2020, iar Salonul Auto de la Tokyo reprezintă ocazia perfectă pentru a prezenta modelele și tehnologiile pe care brandul  le va dezvolta în următoarea perioadă pentru a marca acest eveniment.

Printre conceptele care vor fi expuse la Tokyo se numără și IGNIS, care arată intenția Suzuki de a reveni pe piață cu un crossover compact, MIGHTY DECK, care oferă un nou tip de distracție în segmentul mini sau HUSTLER SCOOT, un scooter care amplifică plăcerea de  a te deplasa pe două roți.

La standul Suzuki vor fi expuse și noile modele lansate, inclusiv VITARA (ESCUDO pentru piața din Japonia), dar și noul BALENO, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. De asemenea, Suzuki va expune și cele mai noi tehnologii și motoare dezvoltate.

Conceptul MIGHTY DECK este un concept “urban/outdoor” care oferă libertatea de mișcare între situații contrastante: oraș și natură sau muncă și distracție. Chiar dacă modelul este unul din clasa mini, plafonul din pânză și portbagajul deschis îi conferă utilități diverse, și este dedicat persoanelor cu un stil de viață plin de aventuri și care vor să evadeze din cotidian.

Conceptul AIR TRISER redefinește segmentul de minivan compact, spațiul din interior și modul inteligent în care pot fi configurate scaunele, oferind senzația unui lounge privat. Atunci când AIR TRISER este parcat, scaunele pot fi configurate în modul de relaxare (cu scaunele față în față), sau în modul lounge (când scaunele formează o canapea în formă de U). Pasagerii se pot bucura de conținutul media de pe smartphone pe un display mare poziționat pentru a oferi o vizionare perfectă. Faptul că Air Triser oferă pasagerilor numeroase modalități de relaxare, inclusiv în momentul staționării, este o noutate în segmentul minivan-urilor compacte.

IGNIS arată cum un model compact poate să fie util atât în deplasările de zi cu zi din oraș, cât și în activitățiile programate în weekend. Configurația noului model este ideală atât pentru deplasările cotidiene, dar oferă o deplasare în siguranță pe drumuri de macadam și pe zăpadă, permițând astfel șoferului și pasagerilor să se bucure de o experiență inedită și în cazul ieșirilor  în aer liber din weekend.

Un design compact și un interior extrem de practic definesc modelul IGNIS și îi oferă un statut unic în rândul crossoverelor compacte. IGNIS are la bază conceptul IM4, prezentat la Geneva în 2014.

De asemenea, Suzuki va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo motoarele 1.0-litri BOOSTERJET (turbo cu injecție directă, pe benzină), 1.4-litri BOOSTERJET (turbo cu injecție directă, pe benzină), 1.2-litri DUALJET și 0.8-litri DDiS (2 cilindri, diesel), dar și sistemul ALLGRIP și motoarele turbo dezvoltate pentru motociclete.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.5096 :: 22.24MB