No SSO cookie

Hyundai Tucson a obținut 5 stele la testele Euro NCAP

voteaza
(0/ 0)
Hyundai Tucson a obținut 5 stele la testele Euro NCAP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Hyundai Tucson a primit calificativul maxim de cinci stele din partea Euro NCAP, organizație europeană independentă care evaluează nivelul de siguranță oferit de autovehicule.

 
 

Tucson a obţinut 5 stele și un punctaj de 86% pentru ocupanţii adulţi, 85% pentru copii, 71% pentru protecţia pietonilor şi 71% pentru sistemele de siguranţă din dotarea sa.

Cele cinci stele oferite de Euro NCAP plasează modelul în topul celor mai sigure și echipate autovehicule din segmentul din care face parte. Sistemul de asistenta la menținerea benzii de rulare și funcția de detectare a vitezei limită legale au contribuit la obținerea acestui rezultat.

Noul model Tucson dispune de o serie de sisteme de siguranță menite să contribuie la evitarea și minimizarea accidentelor. Printre acestea se numără și funcția de frânare autonomă de urgență, care asistă conducătorul auto în cazul unui potențial pericol. În plus, sistemul de monitorizare al unghiului mort, sistemul de avertizare pentru traficul din spate și sistemul de management al stabilității autovehiculului completează pachetul de siguranță oferit de noul model.

all-new-tucson-exterior-white-sand

 

Pentru mai multă siguranță, noul Tucson este echipat cu sistem de ”capotă activă”, care pemite ridicarea automată a capotei în cazul impactului cu un pieton, extinzând zona de deformare pentru a preveni sau pentru a reduce accidentarea, în special in zona capului. Structura caroseriei are in componență cu 30 % mai mult oțel de înaltă rezistență, sporind astfel rigiditatea torsională.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2153 :: 17.78MB